Primer pla de María Patiño

María Patiño sorprèn i revela el motiu de la seva ruptura més dolorosa

María Patiño ha confessat un dels seus grans secrets

María Patiño ha fet pública una dada de la seva vida privada que, fins ara, havia estat a oculta. Després de tants anys, la presentadora de Telecinco ha explicat els motius que la van portar a trencar la relació.

Durant tots els anys que ha estat treballant a la televisió, hem pogut veure la periodista parlar massa. Ara, i sense saber com, la gallega ha fet pública una de les ruptures més doloroses per a ella.

Primer pla de María Patiño
María Patiño explica què va passar | GTRES

Des de fa uns quants dies, María Patiño s'ha convertit en una de les presentadores de Sálvame. I és que, després que el seu company Jorge Javier decidís prendre's uns dies de descans després de recuperar-se del seu positiu en Covid-19, la comunicadora ha agafat les regnes del format.

Aquest dilluns, 18 de juliol, la televisiva ha volgut compartir amb tots els seus companys de feina com va viure ella una de les relacions sentimentals del passat. A més, ha confessat tots els inconvenients que el van portar a acabar aquest festeig.

María Patiño es confessa públicament

María Patiño no esperava explicar tantes coses de la seva vida privada, però arran de la història d'amor que ha viscut Anabel Pantoja a Supervivientes 2022, ha decidit confessar-se amb tots els seus companys de programa.

Aquest dilluns, 18 de juliol, aquesta nova parella s'ha tornat a convertir en un dels temes principals de Sálvame. Després de la sortida de Yulen Pereira d'Hondures, els col·laboradors del format han parlat sobre el possible destí que l'esportista acceptarà per fixar la seva residència.

Per part seva, Lydia Lozano ha compartit públicament una conversa que va mantenir amb la nova parella de la seva amiga. La periodista ha assegurat que el jove s'estaria plantejant «viure a Milà, Madrid o París».

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
Yulen i Anabel viuran junts | Catalunya Diari

«Puc triar Madrid, Milà i París, he parlat amb tots els meus companys i lògicament m'agradaria entrenar a Madrid», va confessar l'exsupervivent.

I és que tot apunta que aquesta parella ja hauria parlat sobre el seu futur junts fora del concurs i la millor opció per a tots dos, a priori, seria la capital espanyola. Malgrat que, com va assegurar Isa Pantoja en una de les seves darreres intervencions, per a la seva cosina no seria la primera vegada que es muda per amor.

Va ser en aquest moment quan María Patiño va interrompre la seva companya per fer pública una sorprenent confessió. La periodista va assegurar que si Yulen decideix anar-se'n a París, tampoc no és tan lluny d'Espanya.

I això és una cosa que ella mateixa va poder comprovar fa uns quants anys. Segons ha confessat la presentadora, abans de casar-se i conèixer el seu marit, va mantenir una relació sentimental amb un habitant de la ciutat de l'amor.

«La meva amiga Gema sap que vaig tenir un amic molt especial a París, que no parlava ni espanyol. Vam durar 24 hores, però el vaig anar a veure», va començar dient María Patiño, deixant tots els tertulians amb la boca oberta.

María Patiño al plató de 'Sálvame' amb gel al genoll
María Patiño va tenir un xicot parisenc | Telecinco

«Teníem un handicap. Jo havia d'agafar un diccionari per comunicar-me amb ell, però vaja, que París és a tocar».

Després de l'enrenou que van provocar les seves paraules, a la comunicadora no li va quedar cap altra opció que explicar alguns detalls més d'aquest romanç inesperat.

«A veure, vam durar una mica més. Va durar 48 hores», va aclarir irònicament Patiño. Segons ha compartit ella mateixa, «un amic meu escrivia els mails en francès perquè jo no tinc ni idea de francès». «Necessitava algú perquè li digués 'je t'aime'», va sentenciar entre rialles la protagonista de la història.