Kiko Rivera amb ulleres

Kiko Rivera sap que la discussió familiar ha afectat el bebè que està a punt d'arribar

Kiko Rivera tem el pitjor i fa saltar totes les alarmes

Kiko Rivera és conscient que la seva cosina està patint més del que deu per la seva actual parella, Yulen Pereira. La sevillana va viure una de les seves pitjors èpoques després del seu fracàs matrimonial amb Omar Sánchez i ara que s'havia tornat a il·lusionar, no vol tornar a caure a l'abisme.

Kiko Rivera, malgrat no tenir una relació molt estreta amb la 'influencer' i col·laboradora de Sálvame des de fa força temps, té el seu cor. El cas és que també l'afecten més o menys els problemes que pugui patir el seu familiar, que es troba aïllada en una bombolla a Supervivents.

I és que Anabel Pantoja encara no és conscient que la situació entre la seva parella actual i la família d'aquesta no passa pel seu millor moment. Recordem que després de l'arribada de Yulen Pereira a l'Aeroport de Barajas procedent d'Hondures, el seu pare va anar a l'aeròdrom madrileny.

Kiko Rivera sap que les picabaralles poden acabar amb la relació

Aquesta pràctica és una cosa que està terminantment prohibida per l'organització del 'reality'. Però el cas és que el seu pare el va anar a rebre a l'aeroport. I va fer-ho per indicar-li el que ell considerava que havia de fer després de participar durant tres mesos en l'aventura més gran de la seva vida.

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
Yulen Pereira i Anabel Pantoja van començar una relació als Cayos Cochinos | Catalunya Diari

La veritat és que s'ha parlat molt que tant el pare com la mare del professional de l'esgrima no acabin de veure amb bons ulls la relació. Una història que va néixer les primeres setmanes de concurs entre l'hispà-cubà i la sevillana.

Kiko Rivera sap que al jove només li queda trampejar el temporal i convèncer els seus pares que la tertuliana de Telecincoés una dona que l'estima per com és, i que no s'ha aprofitat del seu bon cor per fer una 'carpeta' al programa de supervivència.

Kiko Rivera, expectant per veure com es desenvolupa tot

A l'espera que Anabel torni a Espanya, ja que la recta final de Supervivientes és a tocar, Yulen treu ferro a l'assumpte. Així és, no dona importància a les discussions i malentesos al voltant de la parella de moda en aquests últims temps.

Van ser les discussions que van protagonitzar, en aquest cas el mateix Yulen amb la seva mare Arelys, només abandonar les instal·lacions de Telecinco. Tot va passar al pàrquing després de donar la cara durant una gran part de la gala de Supervivents.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira abraçats a 'Supervivientes'.
La relació dels supervivents depèn d'un fil | Mediaset

«Toca descansar una mica», revelava l'endemà d'aquella nit tan espinosa per a l'esportista. Així, amb aquestes paraules, Yulen feia cas omís a la petició del seu pare de posar-se a entrenar durament per a les properes olimpíades del 2024. «La meva meta immediata és descansar. Ha estat un programa molt dur, molt fort i ara mateix toca és descansar», recalcava.

«Té molta empatia i m'ajudarà a ser millor persona i millor esportista»

Pocs dies abans de la gran final del 'reality', el futur familiar de Kiko Rivera vol viure la seva vida aquestes properes setmanes. I ningú li traurà la il·lusió de continuar endavant amb la seva història amb Anabel una vegada acabi el concurs.

«A qui li ha d'agradar és a mi, crec que m'ajudarà i cuidarà. Té moltíssima empatia i m'ajudarà a ser millor persona i millor esportista», sentenciava el jove una mica molest després de ser conscient de les paraules d'Arelys i Merchi.

A més, ho ha fet després de conèixer la gran quantitat de crítiques que ha rebut en relació amb la seva història d'amor amb la tertuliana i 'influencer' sevillana.