Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera, trista en saber que l'home que estima en prefereix a una altra

Carlota Corredera no aixeca el cap després del seu acomiadament a 'Sálvame'

Carlota Corredera està esprement al màxim els darrers mesos de la seva vida. I ho està fent després que la direcció de Sálvame l'apartés de la conducció del programa de les tardes de Telecincoquan ningú s'ho esperava.

Fins i tot, la gallega es va quedar amb el peu canviat quan Telecincova pensar que era convenient un canvi al veterà programa. Un espai que va arrencar cap a l'any 2009.

La veritat és que després de la destitució de Carlota, la cúpula va creure que un espai d'entreteniment seria idoni per a la periodista. I semblava que la seva estrena es produiria de manera gairebé imminent, però res més lluny de la realitat.

Carlota Corredera, trista després de saber que el seu amic l'ha venut

La realitat és que han passat els mesos i Carlota Corredera encara no té notícies d'aquest nou format. Així doncs, la gallega ha aprofitat aquests mesos de descans laboral per centrar-se en si mateixa.

Carlota Corredera
Carlota Corredera no dona crèdit al qual ha fet un dels seus millors amics | Mediaset

I ho ha aprofitat de la millor manera, que és estar amb els seus, i no només amb el seu marit Carlos de la Maza i la seva filla Alba, sinó també amb els nombrosos amics que té per tota la geografia espanyola.

I és que, a Carlota Corredera, l'hem vist a diversos punts d'Espanya gaudint de les bondats del turisme del nostre país. En concret, ha estat a la costa mediterrània, a Vitòria i a la seva Galícia natal oficiant un casament d'uns amics.

De la mateixa manera, també hem pogut veure Carlota viatjar fins a l'illa italiana de Sicília, on ha conegut els punts més turístics d'aquell famós lloc.

Carlota Corredera ja no se'n va de vacances amb ell

A més, segons les seves publicacions d'Instagram, en les últimes hores, Carlota Corredera hauria viatjat fins a Grècia. Exactament, ho hauria fet per posar punt final a un viatge per la Mediterrània que segur no oblidarà mai.

Fotomuntatge de Carlota Corredera i David Valldeperas
Carlota Corredera ha vist com David Valldeperas se n'ha anat amb una altra de vacances | Catalunya Diari

Un viatge, en aquest cas, que ha gaudit amb el seu marit i la seva filla. Mentrestant, ha vist com el seu amic David Valldeperas, que també es troba actualment de vacances, 'recarregava les piles' en una illa espanyola.

L'exdirector se n'anava a descansar a Menorca amb diversos dels seus amics. Però, el cas és que l'expresentadora de Sálvame, amiga íntima de Valldeperas des de fa anys, s'ha quedat desolada. El motiu ha estat veure el director passar uns dies de descans amb els seus, entre els quals hi ha la valenciana Carmen Alcayde.

Alcayde i el director de Sálvame, dies de sol i platja a Menorca

Segons les imatges que han publicat tots dos a les xarxes socials, sembla que Valldeperas no troba a faltar gaudir de les seves vacances amb Carlota Corredera. Una cosa que havia fet en anys anteriors i que ha deixat afligida Carlota.

Especialment, ha estat la periodista valenciana la que ha publicat a les xarxes socials algunes de les imatges d'aquests dies de sol i platja a l'illa de Menorca. Unes instantànies en què no han faltat el bon humor, les confidències i molta gresca a alta mar.

Així les coses, tots dos han posat de la millor forma i han lluït cos en biquini i banyador. Això sí, la regla bàsica d'aquest viatge no era cap altra que desconnectar de la rutina al plató de Telecincoi desintoxicar-se del món Sálvame. I és que, de vegades, aquest format és massa absorbent per la intensitat amb què es viuen els directes i els problemes que hi sorgeixen.