Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal revela per fi l'obscur motiu de la separació d'Elena Tablada

Han sortit a la llum tots els detalls de la relació entre el cantant i la dissenyadora de joies

Durant els últims anys, la vida de David Bisbal ha fet un gir de 180º.

I és que el cantant, després de les seves ruptures més mediàtiques, amb Chenoa i Elena Tablada, tornava a trobar l'amor amb Rosanna Zanetti i decidia casar-s'hi.

Així mateix, a l'àmbit professional continua destacant. Tot i que la seva època daurada com a cantant ja ha quedat enrere, la veritat és que David continua al peu del canó dins del sector de la música. D'aquesta manera, quan treu un nou àlbum, immediatament els seus senzills esdevenen tot un èxit.

Sens dubte, l'exconcursant d'Operación Triunfo ha vist com la seva carrera professional ha anat millorant amb el pas del temps. Durant els últims anys, ha exercit com a coach del famós espai d'Antena 3, La Voz, on actualment continua treballant.

Tot i això, encara que tot dins la seva vida personal i professional està ara en ordre, el cert és que en el passat no tot va ser tan fàcil. Després d'anys de silenci, una persona que va ser molt propera a David Bisbal i Elena Tablada va decidir explicar la veritat sobre la parella.

La polèmica vida amorosa de David Bisbal que li va causar més d'una decepció

La vida sentimental de David Bisbal va començar a ser d'interès públic després del seu pas pel concurs d'Operación Triunfo. Va ser en aquest any on va conèixer la seva companya Chenoa, amb qui immediatament va mantenir una relació especial. Tot just sortir del format, l'any 2002 els cantants van formalitzar la seva relació i se sentien molt enamorats l'un de l'altre.

Tot i això, uns anys després, el 2004, una Chenoa devastada sortia de casa per confirmar els rumors que estaven començant a sonar amb més força. I és que David en una roda de premsa havia comunicat públicament que ja no tenia parella. Així, els periodistes no van trigar a aparèixer al domicili de la cantant amb el propòsit de conèixer la versió de la mallorquina.

David Bisbal està de gira pels Estats Units
L'artista va viure un autèntic malson al costat de la dissenyadora de joies. | GTRES
 

Tot i que al principi la cantant va afirmar que no hi havia terceres persones en la relació, anys després es van confirmar les múltiples infidelitats per part de l'almerienc a Chenoa. Lluny de reconciliar-se amb ella, Bisbal va decidir distanciar-se i va fugir a Miami, on va conèixer Elena Tablada.

A la ciutat de Florida, la dissenyadora es va creuar amb el cantant i li va demanar un autògraf «per a una amiga». Immediatament després d'aquesta trobada tots dos es van enamorar i la seva relació va ser tan de debò que van decidir crear la seva pròpia família. El 2010 arribava a la vida del compositor la seva primera filla, Ella Bisbal.

Al cap d'un any, però, la parella va decidir separar-se. Des de llavors, tothom ha estat testimoni de les contínues batalles judicials entre Elena i David. Però ara tot indica que hi ha pau entre ells i que s'han oblidat del passat, almenys per ara.

Tanmateix, tots els fans de l'artista volen saber amb detalls què va passar entre la parella. Per aquest motiu, hem recopilat un testimoni d'una persona que va ser molt propera a la parella.

Es coneixen tots els detalls del malson de David Bisbal

Carlos, qui va ser xofer de David Bisbal quan la parella vivia a Madrid, va decidir trencar el seu silenci el 2018. La seva professió va fer que conegués fins al més mínim detall sobre la relació que hi havia entre el cantant i la dissenyadora. Segons ell, les paraules d'Elena en una entrevista el van incitar a explicar la veritat.

«He estat testimoni que li ha estat infidel a l'artista. Aquesta dona no estimava el seu marit», començava dient. «Elena Tablada tractava com un gos David Bisbal».

Fins i tot, afirma que menyspreava els progenitors del compositor. «Ella evitava el contacte amb la família de David. Per a ella eren gent de poble, sempre parlava malament de la família de David, deia que eren gent inculta de poble».

David Bisbal i Elena Tablada amb Ella recent nascuda
La crisi entre la parella podria haver començat molt abans del naixement d'Ella. | GTRES
 

Per si no n'hi hagués prou, la imatge de la mare d'Ella va començar a empitjorar quan el que va ser xofer de Bisbal va assegurar el següent. «Tenia molt de caràcter. Ella no tenia cap mena d'objecció a acomiadar algú del servei, encara que no li corresponia fer-ho, però l'artista estava tan enamorat d'ella que no deia res», afirmava.

A més, la dissenyadora aprofitava l'absència de la parella per fer amb total llibertat el que volia. «Quan l'artista sortia de gira o de concert ella feia festes privades amb senyors molt poderosos i moltes amigues».

«I pagava als treballadors del servei perquè no diguessin res i que això no arribés a les orelles de l'artista. Si l'artista s'assabentava d'aquelles festes, malament», explicava.

Rosanna Zanetti, la persona que ha fet tornar a somriure el cantant

Així mateix, segons Carlos, aquests motius van ser unes de les tantes raons per les quals David Bisbal es va separar d'Elena. A més, l'exxòfer de l'artista va assegurar que per part d'ell no hi va haver cap error.

«Ell és una bona persona, un artista tan gran que no sabia ni com descriure'l. D'ella sí que tinc molt a dir, és una senyora que mai no l'ha estimat. El veia sempre trist quan el portava al cotxe», va concloure.

Tot i aquesta situació viscuda, el cantant ha sabut refer la seva vida al costat de Rosanna Zanetti. Amb ella va tornar a somriure i va augmentar la seva família. El 2019 i 2020 naixien Matteo i Bianca, respectivament.

A més, la relació amb la mare de la seva primera filla s'ha mantingut en calma perquè, de moment, tots dos no han tornat als jutjats. Tot apunta que, finalment, David Bisbal ha aconseguit la pau que tant necessitava des de feia temps.