Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera

Albert Rivera rep un missatge de Malú després d'anunciar la ruptura

L'expolític català no s'haurà quedat indiferent

Albert Rivera va passar pel moment més dolç de la seva vida en ple procés català. L'eclosió de l'independentisme i la seva guerra interna des de Catalunya el van col·locar a la palestra per fer el salt a Espanya. Mesos més tard, s'especulava amb la possibilitat que Rivera fos, fins i tot, escollit president del govern espanyol

D'un dia per l'altre, tot va canviar. Les enquestes van caure en picat, Rivera va perdre popularitat i va deixar la política. Ja apartat del focus, va conèixer la cantant Malú, amb qui va iniciar una relació. 

Les coses, però, es refreden i ara són diverses les veus que insisteixen que Malú i Rivera haurien partit peres. De moment, cap dels dos ha confirmat o desmentit la separació. Això sí, el català ha sentit ara la cantant pronunciar públicament unes paraules que semblen ser molt aclaridores.

Albert Rivera i els rumors de separació

Fa mesos que l'exdirigent de Ciutadans suporta els rumors que indiquen que hauria posat fi a la seva història d'amor amb Malú. Tot i això, en les últimes setmanes aquestes s'han incrementat de forma considerable. I és que s'han donat diverses circumstàncies que indiquen que les coses no estan bé entre ells.

Muntatge de Malú amb Albert Rivera
Albert Rivera ha vist que els rumors de ruptura amb la seva dona han crescut les últimes setmanes | Catalunya Diari

En concret, ha cridat l'atenció que Rivera no hagi anat a cap dels concerts de la cantant. I a això se suma que Malú ha estat de vacances a Andalusia amb la seva filla i la seva família, però ell no ha aparegut. No se l'ha vist en cap moment per Algesires, que és on l'artista ha estat descansant i on se li ha fet més d'una foto visiblement seriosa.

Però això no és tot, perquè també ha fet sospitar que les coses no estan bé entre ells que hagin suspès un pla. Ens estem referint que ella havia reservat una casa per passar 15 dies a Zahara de los Atunes, potser amb ell. No obstant això, cap d'ells ha aparegut finalment per l'habitatge.

Albert Rivera fent un discurs
Albert Rivera no passa les vacances amb l'artista | Wikipedia

Albert Rivera escolta les paraules de Malú

El que va ser diputat continua allunyat de la premsa i no ha fet cap declaració sobre la seva vida sentimental. De fet, ha estat la seva xicota la que ara ha concedit unes breus paraules, que estan sent interpretades com un missatge clar i directe que desmenteixen els rumors. Bàsicament, han estat vistes com una negació que ja no estigui amb Rivera.

La filla de Pepe de Lucía ha estat preguntada a l'aeroport Barajas de Madrid després de tornar d'un gran èxit amb el seu concert a Mallorca. I el primer que ha volgut deixar de manifest, com recull Diez Minutos, és que la gira «va molt bé, moltes gràcies».

També s'ha volgut saber com afronta l'època estival i si tindrà temps de descans. Davant d'això n'ha respost: «No gaire, ja saps com són les gires».

Tot seguit, la reportera ha afegit una altra qüestió: «Tindràs temps malgrat tot per estar amb la nena i amb l'Albert?». I aquí la cantant de Blanco y Negro ha estat molt contundent: «Doncs és clar, temps per a la família sempre n'hi ha». Això sense passar per alt que ha afegit que la seva filla, Lucía, està molt bé.

D'aquesta manera, per a molts, la madrilenya ha deixat clar que segueix la parella. Fins i tot gaudiran junts de l'estiu, en la mesura que els seus respectius compromisos professionals els ho permetin.

Primer pla de Malú amb la mirada perduda
Albert Rivera ha vist que les paraules de la cantant estan propiciant moltes especulacions | Europa Press

Però no podem obviar que també hi circulen altres teories. Concretament, que Malú amb la frase de la família ha volgut fer un retret a Rivera. Sí, exactament, li ha dit que cal buscar temps per estar amb els éssers estimats es tingui la feina que es tingui.

Sigui com sigui, tot són hipòtesis. Caldrà esperar per veure si, definitivament, els veiem junts aquestes setmanes estivals o no. Si es produeix aquest moment confirmarien que el seu amor, malgrat les crisis viscudes, continua sent fort.