Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta López Álamo, model i xicota de Kiko Matamoros

Marta López fa un pas al capdavant i li confessa al seu xicot que tot era un engany

Marta López s'ha quedat sense paraules

Marta López Álamo acaba d'assabentar-se del gran engany de Sálvame. Durant la darrera intervenció de la seva parella, el programa ha quedat retratat.

No és cap secret que la model no passa, precisament, per un dels millors moments de la seva vida perquè el seu debut, a la televisió, no ha estat com ella esperava.

Fa uns mesos, la parella de Kiko Matamoros va fer un pas endavant i es va convertir en la defensora del col·laborador de Telecinco mentre aquest participava en l'última edició de Supervivientes.

Durant tot aquest temps, Marta López Álamo ha confessat, diverses vegades, que no se sentia còmoda en aquest mitjà de comunicació i que, a diferència dels altres defensors, no sabia com reaccionar en moments complicats.

Així que la sortida del seu noi va ser tot un respir per a ella, encara que les polèmiques no s'hi van quedar. Després de sortir expulsat, Matamoros va començar una guerra contra tots aquells que havien criticat el concurs.

Sens dubte, la pitjor part se la va emportar Lydia Lozano. La parella de Marta López Álamo va acusar la periodista d'haver traït la model. Ara, la influencer acaba d'assabentar-se de l'últim gran engany de Sálvame i la seva parella no ha tingut cap problema a fer-ho públic.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Marta López Álamos va ser la defensora de Kiko Matamoros en 'supervivientes 2022'. | MEDIASET

Marta López Álamo no s'ho pot creure

Marta López Álamo s'ha quedat de pedra després de veure fins on estan disposats a arribar per pujar les audiències de Sálvame. Aquest dilluns, 18 de juliol, el programa vespertí de Telecinco va voler homenatjar un dels concursos televisius més famosos de la història. Coincidint amb l'aniversari de ¿Qué apostamos?, la direcció del format va preparar un joc molt especial.

Sense avís previ, una xaranga de músics va interrompre el ritme del programa per donar per començat el desafiament. Raúl, un dels redactors de La Fábrica de la Tele, va entrar al plató amb una divertida missió.

«Precisament fa gairebé 30 anys des que va arrencar ¿Qué apostamos?, tinc un repte que us proposaré a un de vosaltres», va començar dient el periodista.

«Tots sabem com acabava el programa en la dutxa. Un de vosaltres acabarà en la dutxa. En aquesta urna, tinc set papers amb el nom de cada col·laborador. Necessito una mà innocent del públic».

En aquell moment, una persona del públic va treure un paper de l'urna amb el nom de Lydia Lozano. La que ha estat confident de Marta López Álamo durant els darrers mesos va haver d'escollir entre tres reptes.

Finalment, la periodista va acceptar el desafiament que l'obligava a buscar 20 persones que anessin a les instal·lacions de Mediaset España vestides com ella.

Les coses es van començar a torçar quan la direcció va fer pública la segona norma del joc. «Has de triar un col·laborador, per si guanyes el repte, perquè es dutxi per tu», li va comentar Raúl. «Trieu Kiko Matamoros», va assegurar la comunicadora.

Com s'esperava, a la parella de Marta López Álamo no li va agradar gens aquesta decisió i va intentar frenar el joc de totes les formes possibles. «Jo crec que tinc prou planxa aquesta tarda», va assegurar l'exsupervivent.

«Li recomanaria a la direcció que no jugués tan brut, perquè potser també se m'escapa alguna cosa. Lydia, n'elegeix un altre pel bé del programa», va amenaçar a continuació.

En aquell moment, la parella sentimental de Marta López Álamo es va aixecar de la seva cadira i, davant de les càmeres del programa, va treure de la butxaca un altre paper en què posava també el nom de la seva companya.

«Descobrim el pastís», va assegurar el tertulià. «No, no, Kiko, no», li van demanar la presentadora i el redactor. «Sí, sí, emporta-te'l corrent, no sigui que en totes posi Lydia Lozano».