Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban descobreix que un dels seus amics l'ha abandonat en el pitjor moment

Belén segueix recuperant-se de la seva greu lesió a la cama

Belén Esteban ha travessat per moments molt durs durant la recuperació de la fractura de tíbia i peroné. Semblava que la lesió que es va produir fa tres mesos a Sálvame seria més lleu, però amb el temps es va comprovar que era greu. Avui dia continua de baixa i encara trigarà un temps a reincorporar-se al seu lloc de treball.

En aquest temps ha rebut el suport de la seva família i dels amics del programa. Però ha trobat a faltar la trucada d'un company, que de moment no ha agafat el telèfon per interessar-se pel seu estat. Es tracta de Kiko Matamoros.

La relació entre Belén i Kiko ha passat per molts alts i baixos. Però quan és un problema de salut, no hi ha excuses que valguin. La de Paracuellos es va produir el trencament mentre el seu company estava a Hondures.

Però després de tres setmanes a Espanya ha tingut temps per contactar amb ella i preguntar per la seva situació. Tot i això, no ha considerat oportú fer-ho. El cap de setmana passat al Deluxe el van consultar si s'havia preocupat per 'la princesa del poble'.

El tertulià va confessar que de moment no havien parlat, però sí que es va interessar pel seu estat. Havia preguntat a diversos companys per ella i així intentava justificar-se. Ni una trucada ni un missatge en tot aquest temps.

Imatge després de l'accident de Belén Esteban al plató de Sálvame
Belén Esteban va patir una greu lesió en el plató de Telecinco | Mediaset

Va afegir que «de totes maneres, jo creia que el pitjor ja havia passat». Aquesta contestació no va semblar convèncer els col·laboradors del Deluxe.

Tot i les seves diferències, Belén Esteban pot estar tranquil·la. Ningú no dubta que Kiko es posarà en contacte amb ella en algun moment. De moment es troba assimilant tot allò viscut a Hondures.

Després de més de dos mesos al reality, tracta de recuperar el temps perdut al costat dels seus. Sobretot amb la seva xicota, Marta López Álamo, i els seus nets Benji i Mati.

La dona de Miguel Marcos continua recuperant-se de l'operació des de casa seva. Continua anant a rehabilitació i roman molt atenta a tot el que passa a Telecinco. De fet, fa uns dies va intervenir per telèfon per defensar la seva bona amiga Anabel Pantoja.

Li agradaria fer-ho des d'un plató, però no li queda més remei que fer-ho així. Només començar a parlar ja va advertir que seria objecte de les crítiques. «Sé que se'm tirarà molta gent a sobre, ja que tothom està amb Omar», va assenyalar.

Volia donar la seva opinió sobre la nova relació que havia iniciat la neboda d'Isabel i Yulen. I ho va fer carregant amb duresa contra 'El negro'.

Belén Esteban continua guanyant-se enemics

Belén Esteban va intentar donar la cara per la seva amiga, encara que això impliqués enviar-li un missatge al seu ex. «Aquí l'únic que ha guanyat diners amb la separació és Omar», va dir en la intervenció.

El canari no es va voler quedar callat i va optar per donar-li resposta a través d'un storie d'Instagram. Va recórrer a dues simples emoticones per fer-lo veure que el silenci és la seva millor defensa. De moment tanca la boca, però quan tingui l'oportunitat possiblement parli en una revista o plató.

Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra
Kiko va reconèixer que encara no s'ha posat en contacte amb Belén per interessar-se pel seu estat | TELECINCO

La de Paracuellos segueix amb molta cura el concurs d'Anabel. Li encantaria que s'emportés el premi final, però sap que no ho tindrà fàcil

▶️ La felicidad de Ana Luque al llegar a España tras ser expulsada de Supervivientes 2022

Mentrestant, Belén continua amb la rehabilitació. Fa tres setmanes que està desapareguda de les xarxes socials. La seva última publicació va ser amb la professional que la tracta.