Muntatge amb fotos de Diego Matamoros i Anita Matamoros

Anita Matamoros, devastada després d'escoltar què pensa d'ella el seu germà Diego

Diego Matamoros ha estat força dur amb la seva germana

Diego Matamoros ha tornat a la càrrega, i no s'ha tallat a l'hora de parlar sobre els problemes principals que afecten la seva família.

Sobretot, pel que fa al conflicte entre Anita Matamoros i el seu pare. De Kiko Matamoros opinava sobre la seva relació amb la model Marta López. Sobre ella assegurava que li «ha donat el punt d'estabilitat, li ha donat felicitat». Cosa que li està profundament agraït.

«Ella li ha donat el seu espai, ha sabut ajuntar-nos, cal agrair que ho ha estat cuidant tot aquest temps que ha estat malament. Crec que és una persona que ha donat la cara a tothom».

Diego Matamoros posant en un photocall i vestit tot de negre
Diego Matamoros ha estat força dur amb Ana | GTRES

D'altra banda, Diego s'ha mostrat més que implacable respecte a la situació entre el seu pare i Anita Matamoros. «Si algun dia se soluciona, se soluciona. Si no, la vida segueix, hi ha dues persones que no es porten bé, ja està», sentenciava sobre la possibilitat d'una reconciliació.

Encara que, amb el que s'ha mostrat més crític, és que Ana estigui gaudint de la que fos casa de Matamoros i la seva ex, Makoke. «És una casa que ha pagat ell i que crec que és de tothom. L'ús ha de ser de tots els germans», insinuava.

Primer pla d'Anita Matamoros posant a un photocall
Anita Matamoros no té intenció d'apropar-se al seu pare | Europa Press

«Si és impossible, tindrà venda i que li doni els diners a tothom, no que els faci servir un, no necessito cap pis de ningú però una cosa que s'està usant i que és de tothom al final, no ho facis servir o que el faci servir tothom», carregava contra la jove.

Anita Matamoros es mostrava molt il·lusionada per poder tenir l'habitatge per a ella sola i decorar-la al seu gust. A més, compartia els seus plans de futur i presumia de les seves estades favorites.

Kiko i la seva filla Anita Matamoros, cada cop més allunyats

De moment, la situació entre la influencer i el seu pare no sembla que vagi a solucionar-se. I és que el mateix Kiko es nega a cedir i acostar postures. «La meva parella m'ha dit que se'n va de la meva vida perquè jo no deixi d'estar amb la meva filla, però aquest no és el problema», comentava fa uns mesos Matamoros.

De lluny és sabut que Marta López, núvia del tertulià, i Anita Matamoros, no es porten gens bé. Totes dues han xocat moltes vegades, ja sigui pel seu treball com influencer o per les imposicions de la jove.

«No seria cap solució i menys intel·ligent ni satisfactòria per a ningú», deia sobre la possibilitat de trencar la relació amb la model.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros ha escollit a la seva parella, Marta López, i renega de la seva filla | GTRES

«Potser han volgut fer-lo que se senti responsable d'això però és absurd. Si jo no demano a la meva filla que estimi a la meva parella, però sí respecte. Li demano respecte», remarcava molest.

Per a Kiko, «això de Marta és una excusa barata per justificar altres actituds». «Crec que qualsevol esforç en l'acostament a la meva filla seria en va, una frustració i restaria més que sumaria», sentenciava.

A més, li retreia a Anita que ni tan sols es preocupés pel seu estat de salut. «Jo he estat malalt, no m'han trucat. Quan la meva filla va estar amb el Covid jo trucava cada dia a la mare per saber com estava», al·legava.

«La comunicació s'havia trencat, però no l'interès de la gent que vols. Si no ho hagués aconseguit per la seva mare ho hauria aconseguit per una altra banda». Matamoros incidia que no havia fet «cap dany intencionat a la seva filla» i per això no entén la seva posició.

«Crec que m'he arriscat molt a la meva vida en favor de la gent que ella vol i encara que només fos per això crec que mereixeria un altre tracte». «Bé, també és molt jove i és a l'únic que em puc agafar per intentar disculpar-la».