Anita Matamoros somriu a càmera  en un acte de El Corte Inglés

Anita Matamoros, en xoc: «He passat la pitjor nit de la meva vida»

Un virus estomacal 'irromp' el viatge a Mèxic de la 'influencer' i la seva parella

Anita Matamoros va deixar més que preocupats als seus seguidors pel que va explicar a través del seu compte d'Instagram. La 'influencer' madrilenya va tenir un gran ensurt quan gaudia a Mèxic d'un viatge amb el seu xicot, quan va afectar-la un virus estomacal que la va tenir vomitant durant molta estona. Poc després de sorprendre'ns amb els seus posats a les platges del Carib mexicà, la jove va caure malalta i va haver d'anar d'urgència al metge per tractar-se.

«Acaba d'anar-se'n el metge i avui he passat, possiblement, la pitjor nit de la meva vida. I és que des de les 3 del matí porto vomitant, he perdut el compte, potser ja he vomitat 9 o 10 vegades. També he anat al bany i fatal, diuen que és una cosa molt comuna que li passa a la gent que ve i res més», va donar inici al seu 'speech' la filla de Kiko Matamoros.

«Em fa molta pena perquè aquest viatge es torça per moments»

«Ha vingut el metge, m'he begut 4 litres d'aigua que els he vomitat sencers, però m'ha dit que em ve bé. M'ha punxat al culet i res, em fa molta pena perquè aquest viatge es torça per moments. Venia 'x' dies i al final vinc abans», va prosseguir Anita, que va informar els seus milers de fans a través de la xarxa social 'Instagram Stories'.

«Diuen que és una cosa comuna de la gent que ve... M'ha dit que he d'estar hidratada, m'ha punxat al culet», ha continuat el seu relat, Anita Matamoros. Per sort, la jove 'influencer' es va posar millor amb el pas de les hores i va poder descansar bé per continuar vivint les seves vacances caribenyes amb el seu xicot, David Salvador.

Anita Matamoros continua el seu viatge per Mèxic després de superar el problema de salut

«Ens han tractat molt bé i cuidat moltíssim. Només vull dormir», ha publicat fa poques hores Anita Matamoros, ja més positiva després del seu sobtat problema gàstric, que tal com ha explicat s'ha afegit al cansament provocat pel 'jet lag' i el llarg viatge fins al país mexicà.

La medicació va fer efecte en Anita, i la filla de Makoke va poder seguir amb l'agenda prevista al país centreamericà i, a més, la parella es va canviar d'hotel. Ja en el seu nou destí, la jove va voler agrair els missatges d'ànim que havia rebut després d'explicar pel problema que havia passat.

Anita Matamoros estava francament contenta d'haver pogut visitar Mèxic per estar uns dies descansant al costat del seu noi, i aquest breu contratemps no va fotre les seves merescudes vacances, que segueixen el seu curs com si res hagués succeït en els dies passats.

Criticada per viatjar a Mèxic

Després de les crítiques rebudes per sortir d'Espanya en temps de pandèmia, Anita Matamoros va voler donar una sèrie d'explicacions en el seu Instagram sobre el tema. «Com tots sabem, la situació és complicada i cal ser responsables i, sobretot, molt prudents. Però crec que no hem de renunciar a viatjar, anar a sopar a un restaurant o anar a un concert si es fa complint amb totes les mesures», va confessar i, també, va dir que l'havia consultat i podia viatjar a Mèxic, per això la parella havia decidit creuar el toll.

La filla de Kiko Matamoros va capejar el temporal com bonament va poder i segur que, tot i els missatges dels seus internautes enlletgint que es vagi de Madrid en plena època de Covid, aquest serà amb seguretat un dels viatges de la seva vida per a la jove 'influencer'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.