Carreguen contra Anita Matamoros pel que fa mentre el seu pare segueix malalt

La influencer segueix sense visitar al seu pare a l'hospital

Anita i el seu pare, Kiko Matamoros, a Milà
Anita no ha anat a visitar al seu pare a l'hospital | Instagram

Kiko Matamoros està passant per una etapa molt complicada a causa dels seus problemes de salut. En les últimes setmanes ha estat intervingut per extreure-li la vesícula, cosa que se li va complicar dos dies després i li va provocar una pancreatitis. El col·laborador de 'Sálvame' segueix ingressat a l'hospital, on sembla que encara no ha rebut la visita de la seva filla Anita

Matamoros assegura que Makoke està darrere de tot

Ell mateix ha reconegut recentment que la seva relació amb Anita està bastant deteriorada per culpa dels seus problemes amb Makoke. No obstant això, sembla que les coses han anat a pitjor després de sortir a la llum unes informacions que acusaven l'actual parella de Kiko, Marta López, d'estar obsessionada amb Anita. En una entrevista per a la revista 'Lecturas', Kiko assegurava que Makoke està darrere de tot. 

«És la meva filla i ha de respectar-me. Seria un mal exemple d'educació que li permetés a la meva filla que anés tractant a la gent a puntades, no li permetré a ningú i menys a un fill meu, pel seu bé», va reconèixer Matamoros fa pocs dies. 

Kiko ha perdut l'esperança que la seva filla vagi a veure'l

Kiko Matamoros segueix ingressat a l'hospital i sembla que hi haurà de passar uns dies més perquè la situació no millora. Mentrestant, Anita segueix molt centrada en la seva carrera com a influencer promocionant banyadors a les xarxes socials. Pel que mostra, sembla que no està molt preocupada per la salut del seu pare, i Kiko ha reconegut que ja no té esperances perquè el vagi a veure. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seguimos!! Mirad que carretera más alucinante

Una publicación compartida de ANITA (@_anitamatamoros) el

La que no se separa del costat del col·laborador és la seva parella, Marta López, que comparteix dia a dia l'evolució de Kiko a través de les xarxes socials. També han passat a visitar-lo els seus fills Laura i Diego, que des de fa temps tenen una excel·lent relació tot i els problemes del passat. 


Comentaris

envia el comentari