Anita Matamoros es queda soltera i explica què ha passat

La filla de Kiko i Makoke ha explicat el que ha passat als seus seguidors en xarxes socials

Els últims mesos, Anita Matamoros ha sigut notícia pel distanciament amb el seu pare, Kiko Matamoros. Pel que sembla, no es parlen a causa d'una circumstància viscuda per ella i l'actual parella d'ell, Marta López Álamo. No obstant això, fa uns dies la jove va passar a ser protagonista de l'actualitat per un altre motiu. En concret, perquè van començar a circular rumors sobre que havia trencat amb el seu nòvio, David Salvador. Rumors que ara ella mateixa ha confirmat. Ho ha fet, com a bona influencer, a través de les xarxes socials.

Anita confirma la ruptura

Tant en mitjans de comunicació com en xarxes s'havien iniciat xafarderies sobre el fet que David i Anita no estaven junts. I és que, entre altres coses, feia temps que ella no compartia cap imatge amb ell a Internet. Després d'escoltar i llegir tot tipus de comentaris, la jove Matamoros ha volgut tancar la qüestió. Per això, després que un dels seus seguidors li preguntés sobre la suposada ruptura, ha explicat la veritat. Concretament, ha escrit el següent missatge a les stories del seu compte d'Instagram: «Bé, aviam. No pretenia respondre a aquesta pregunta, però és, sens dubte, la que més us interessa».

A això ha afegit: «Sempre dic que exposo la meva vida, però hi ha un gran percentatge que me'l quedo per a mi i així seguirà sent. En aquest cas, no només és la meva vida sinó també la d'ell. Per això us demano molt d'amor i respecte. Us ho explicaré com al seu dia vaig compartir que estàvem junts». En aquest punt és on ha confirmat la ruptura definitiva: «El David i jo ja no som parella, cosa que no treu que ens estimem molt i ens portem bé. És una persona molt especial per a mi. He après i crescut amb ell. Guardem el millor record de la nostra relació».

En aquest ostentació de sinceritat, Anita Matamoros ha explicat el perquè de la ruptura. Ho ha fet dient: «No ha passat res en concret, simplement són coses que passen i, abans de desgastar la relació, hem preferit parar i així no tacar una cosa tan bonica». Per concloure ha dit: «Jo estic superbé, sóc molt feliç en aquesta etapa de la meva vida i últimament m'estic coneixent més i aprenent molt».

Anita Matamoros i el seu 'story' d'Instagram on explica la seva ruptura amb David
Anita Matamoros ha explicat d'aquesta manera el que ha passat amb David | Instagram

 

Es trenca una relació de dos anys

L'abril de 2019 va ser quan Anita Matamoros va usar les xarxes socials per donar a conèixer que estava sortint amb David Salvador. Un jove que havia estudiat odontologia, però que estava centrat en la seva faceta empresarial. I és que va posar en marxa amb la seva germana un restaurant a Madrid de menjar saludable hawaià que li va anar molt bé. Tant és així que ara compta amb locals en diversos racons d'Espanya.

La relació de David Salvador amb la filla de Kiko Matamoros va ser complicada durant un temps, ja que la van mantenir a distància (ell residia a Espanya i ella era a Milà). No obstant això, poc a poc la van anar consolidant. Tant és així que se'ls va poder veure junts i feliços en moltes ocasions. Bona mostra d'això són els viatges que van fer diferents llocs del món. És més, l'últim que van fer va ser a Mèxic.

Malgrat tot, la relació s'ha acabat. David està totalment centrat en la seva empresa. I Anita, per la seva banda, ha reprès els estudis de moda, que l'han portat novament a anar-se'n a viure a Milà. Recentment ho va donar a conèixer, i estava tan contenta que fins i tot va mostrar el seu pis als seus seguidors en xarxes, fet que va provocar molta controvèrsia.


Comentaris

envia el comentari