El regal que el rei Joan Carles li ha fet a Letícia pel seu aniversari

La reina fa 48 anys

La reina Letícia durant una reunió amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Madrid, 1 de septembre de 2020
La reina Letícia fa l'aniversari enmig de la crisi | Gtres

Letícia compleix avui 48 anys, encara que en aquesta ocasió serà una celebració una miqueta amarga. La reina viu els seus moments més tibants a la Corona, amb el país en escac per la crisi del coronavirus i la monarquia en el focus mediàtic després de recents escàndols de Joan Carles.

Ja fa sis anys que la periodista es va convertir en reina consort i des d'aquell moment el seu paper ha anat guanyant un enorme pes dins de la societat espanyola. Letícia compleix amb una intensa agenda pública que l'ha portat a recórrer Espanya i a reforçar la seva figura, especialment després de la pandèmia.

L’aniversari de Letícia, marcat per la crisi sanitària

La crisi del coronavirus manté a Letícia molt preocupada, més encara després del confinament al qual ha estat sotmès la seva filla Elionor aquesta mateixa setmana. La futura hereva al tron va ser aïllada després que un company de classe donés positiu en coronavirus.

Els quatre membres de la Família Reial es van sotmetre al test PCR i van donar resultats negatius, per la qual cosa Letícia i Felip van decidir continuar amb la seva activitat oficial mentre Leonor roman en quarantena per haver estat en contacte directe amb el contagiat.

A la crisi sanitària amb les seves terribles conseqüències econòmiques i socials, cal sumar-li la crisi institucional que travessa la monarquia per culpa de Joan Carles I. Les informacions sobre els comptes del rei emèrit a l'estranger han tornat a posar en dubte a la Corona i Letícia ja es veu amb la soga al coll.

El regal avançat d'aniversari de Joan Carles a Letícia

En un entorn tan crispat, no és d'estranyar que la reina tingui poc a celebrar en el seu 48è aniversari. Probablement el millor regal d'aniversari que ha rebut Letícia és la marxa del seu sogre als Emirats Àrabs.

No és cap secret que la relació de Joan Carles I i Letícia sempre ha estat tibant. La reina va ser la primera a insistir-li a Felip VI perquè es desvinculés del seu pare i evitar l'enfonsament de la Casa Reial. La marxa del rei emèrit ha suposat sense cap dubte un gran alleujament per a la reina, que espera que la distància serveixi per a separar l'anterior regnat del seu.


Comentaris

envia el comentari