Fotomuntatge d'Anna Ferrer i Paz Padilla

Anna Ferrer, a punt d'arruïnar-se per un gran error de la seva mare Paz Padilla

Anna Ferrer sap que Paz Padilla ha de fer front a un deute de 860.000 euros

Paz Padilla ha estat acomiadada de Telecinco i tothom pensava que tard o d'hora acabaria desapareixent dels mitjans de comunicació. No obstant això, el problema és que segueix sent una cara força popular i encara hi ha moltes preguntes sense resposta.

Ara, una coneguda revista assegura que la presentadora té un deute de 860.000 euros i tothom vol saber com pretén pagar-lo. Per la seva banda, Anna Ferrer, filla de l'antiga líder de 'Sálvame', està força preocupada perquè sap que la situació és més greu del que sembla.

Paz va signar dues hipoteques milionàries perquè estava contractada a 'Mediaset' i li havien renovat el contracte. Així que ningú pensava que perdria la seva feina d'una manera tan sobtada i que el seu futur econòmic penjaria d'un fil.

Fotomuntatge de Paz Padilla i la seva filla, Anna Ferrer
Anna Ferrer i Paz Padilla tenen una empresa en comú | Catalunya Diari

Paz Padilla, seguint la informació de la revista 'Lecturas', va comprar un luxós àtic al seu Cadis natal i va invertir una autèntica fortuna a l'immoble. Com que viatja a la ciutat sempre que en té ocasió va comprar un habitatge on pogués gaudir de tota la seva família.

A més a més, va fer una reforma per posar el domicili al seu gust i els nous veïns li han demanat perquè no ha demanat permís. Anna Ferrer, una de les grans confidents de la comunicadora, és conscient d'aquest problema i està intentant restar-li importància.

La noia ajudarà la seva mare en tot el possible, ja que la ruïna econòmica és una possibilitat que no és tan lluny com sembla. Hem de deixar clar que Padilla és una treballadora de primera categoria i que no té cap problema a fer el que sigui per seguir endavant.

Respecte a aquest tema, recentment Paz ha concedit una entrevista en una televisió catalana per deixar clar que li és igual «ser presentadora o fregar».

I és que l'únic que vol és treballar en un lloc on «sigui feliç» i estigui còmoda entre els seus companys, cosa que a 'Sálvame' no tenia. Mai ha tingut una relació massa estreta amb els seus companys perquè no se sentia integrada a l'equip.

Anna Ferrer, el gran suport de Paz que coneix la veritat

Paz pertany a una família humil i sempre li ha donat molt valor als diners, ja que sap que costa massa feina guanyar-lo. Així que, ha invertit la seva fortuna al marcat immobiliari perquè pensa que és una aposta segura. De fet, abans de la seva abrupta sortida de Telecinco va firmar dues hipoteques força elevades perquè pensava que les podria pagar sense problemes.

D'altra banda, Anna Ferrer treballa amb la seva mare, ja que van crear una empresa de moda que funciona força bé i que genera grans beneficis. El problema és que els ingressos de la gaditana són força diferents dels que tenia al programa 'Sálvame'.

Per tant, seguint la informació de 'Lecturas', actualment podria tenir certs problemes per fer front a les seves obligacions financeres.

Anna podria sortir perjudicada d'aquest drama, ja que els seus ingressos depenen parcialment de l'estabilitat de l'antiga líder del programa vespertí de Telecinco.

Tot i això, cal destacar que tot és una teoria de la revista 'Lecturas' i d'alguns mitjans digitals perquè elles no han donat declaracions sobre el tema. Per això, és possible que Paz trenqui el seu silenci per aclarir la situació perquè cada cop circulen rumors més forts.

Anna Ferrer no esperava l'acomiadament sorpresa

Anna és empresària i també treballa com a 'influencer', de fet fa molt de temps que viu sense l'ajuda econòmica de la seva mare. És una jove independent que no dubtarà a ajudar la presentadora si cal perquè totes dues estan unides. Així, tenen un projecte comú que podria ser la darrera esperança de Padilla per tirar endavant.

Paz Padilla exigeix respecte perquè hi ha molta gent que n'està parlant en uns termes poc encertats. Considera que li han faltat el respecte i suposadament se sent humiliada, ja que un acomiadament és una cosa força privada per fer-la pública.