Paz Padilla

Anna Ferrer, filla de Paz Padilla, perd la paciència: «La vacuna no serveix»

Anna Ferrer, avergonyida després d'unes polèmiques paraules de Paz Padilla

Anna Ferrer ha vist com la seva mare, Paz Padilla, ha protagonitzat una nova polèmica després de revelar que va estar contagiada de Covid-19 els últims dies. I és que la gaditana té la llengua molt llarga de vegades i acaba rebent crítiques ferotges per les declaracions que aboca en públic.

Story Instagram Paz Padilla
Paz Padilla, a la xerrada que va mantenir amb María del Monte i Anne Igartiburu | Instagram | Instagram

Paz Padilla va compartir una xerrada virtual amb Anne Igartiburu i María del Monte, poques hores abans de fer les Campanades. I és que totes tres acomiadaran l'any en directe a diferents televisions nacionals.

El cas és que durant la conversa entre totes tres, la presentadora i humorista revelava de manera sorprenent que acabava de superar el coronavirus.

Anna Ferrer, avergonyida: «Amb l'ònitron aquest no es passa malament»

Paz Padilla detallava segons després el que li havia passat. «No sé ni com ni on l'he agafat. Ha estat molt suau. Només he tingut mal de cap i congestió nasal, amb l'ònitron aquest no es passa malament, és com un refredat», afirmava.

«Ho he agafat dues vegades, és que no se sap. Mira que vaig amb compte...», deia Paz Padilla, que ha canviat la nomenclatura de la nova variant de la Covid-19.

A més, Paz Padilla ha repassat com ha estat de dur aquest any per a ella i per a la seva filla Anna Ferrer. «Ha estat molt trist, un any molt trist, ja que a més faltava la meva mare. I podíem estar tots els germans junts, ja que l'any passat vam estar separats per culpa del coronavirus».

«Aquest any una altra vegada i a sobre jo sola, perquè l'Anna no va agafar la Covid i ella estava amb el seu xicot i la família. Jo estava sola sopant. Va ser molt trist», ha confessat.

Paz Padilla i el seu vergonyós discurs antivacunes

El que cap de les dues contertulianes que l'acompanyaven a Instagram esperava era que Paz Padilla llancés una proclama antivacunes. «Les vacunes no serveixen de res», sentenciava. Al cap de poc temps, els comentaris al xat d'Instagram que han retret les seves paraules han estat nombrosos.

«És que ni diu el nom bé. Em sembla gaire frustrant que gent pública faci aquest tipus de declaracions perquè la gent creu més el que diuen ells que als sanitaris», deia un seguidor de la presentadora.

Cal assenyalar que Paz Padilla ja s'ha recuperat del coronavirus i, si no hi ha canvis d'última hora, presentarà les Campanades de Telecinco. La cadena de Fuencarral acomiadarà el 2021 des de la localitat gaditana de Vejer de la Frontera i al costat de Paz Padilla estarà Carlos Sobera, una altra de les estrelles del firmament de Telecinco.

Segon positiu a Covid per a Paz Padilla

En aquest sentit, cal recordar que el passat mes de març, Paz Padilla confessava que havia agafat la Covid-19 i que havia estat ingressada a l'hospital. «Vull dir que avui fa catorze dies que em vaig infectar de Covid», assegurava llavors.

«Els primers dies van ser molt senzills perquè gairebé no tenia símptomes. Però he d'explicar-vos que a partir del cinquè dia vaig començar amb febre, em feia mal tot el cos i ja em costava moure'm del sofà, però bé», deia aleshores.

«Tot anava bé fins que el dia vuitè vaig començar a sentir una opressió al pit i em costava respirar», prosseguia l'andalusa, que va acabar requerint atenció mèdica.

«Em van fer una placa i van veure que tenia uns nivells molt alterats i alguns problemes de coagulació. Llavors van decidir deixar-me ingressada. He estat ingressada a la Unitat de Covid tres dies sola a l'habitació», explicava sobre el mal tràngol que li va suposar contagiar-se de Covid.