Fotomuntatge dels rostres de Bertín Osborne i la seva filla, Claudia Osborne

Claudia Osborne, filla de Bertín, explota i revela el secret de la seva família

Bertín Osborne ha rebut moltes crítiques i la seva filla ha parlat clar després de les polèmiques

Claudia Osborne va ser una de les grans protagonistes de l'entrevista que Toñi Moreno va fer a Bertín Osborne el passat 25 de desembre. Sí, perquè malgrat que les declaracions de les filles que el cantant va tenir amb Sandra Domecq van cridar molt l'atenció, ho van fer especialment les de Claudia.

I és que aquesta va afirmar en aquest programa especial de 'Su casa es la suya', que Bertín «va ser un mal marit i un mal pare». Llavors, després d'aquestes controvertides paraules sobre el seu pare, molts han acudit al seu llibre 'Lo mejor de ti: El arte de conocerse y cuidarse a uno mismo para ser feliz'.

Polèmica després de les paraules de Claudia sobre Bertín Osborne

En aquest llibre, la filla de Bertín Osborne parla dels trastorns d'alimentació i la depressió que va patir de jove per sentir-se abandonada pel presentador.

El cas és que Claudia ha rebut nombrosos missatges en els darrers dies sobre aquestes polèmiques declaracions. I, en concret, alguns dels seus seguidors d'Instagram li han aconsellat que deixi enrere aquesta època tan trista a la seva vida i miri cap endavant.

Primer pla de Claudia Osborne, una de les filles de Bertín Osborne
Claudia Osborne va patir l'absència del seu pare quan era una nena | GTRES

Però Claudia no els ha fet cas i ha respost així a alguns dels missatges. «Crec que el millor és que tu deixis de jutjar personatges públics a les xarxes socials pel sol fet de ser públics. I per això creure que els coneixes d'alguna cosa o coneixes una mica de la seva història», sentenciava sobre les paraules a Bertín Osborne.

«Jo parlaré de la meva vida el que em doni la real gana perquè per alguna cosa és meva. Si penses que per haver vist un programa (editat i tret de context) tens el dret a donar-me consells maternals estàs molt equivocada. De vegades quan Pepe parla de Paco parla més de Pepe que de Paco», ha exposat.

«Pensa-t'ho abans d'escriure tan a la lleugera a personatges que ni et coneixen ni els importa la teva opinió ni volen els teus consells», esclatava Claudia a les seves xarxes.

«No em pronunciaré més sobre el tema del meu pare»

Una mica més tard, més tranquil·la, Claudia ha posat fi a l'espinós assumpte de Bertín Osborne així. «Estic rebent molts missatges i vull compartir amb vosaltres els meus sentiments abans de tancar aquest tema i no tornar a pronunciar-me. No és la meva intenció participar en aquesta mena  de continguts», ha començat la filla de Sandra Domecq.

Imatge de Claudia Osborne posant amb els braços plegats i amb la ciutat de fons
Claudia Osborne ha parlat alt i clar sobre la relació que manté amb Bertín Osborne | GTRES

A més a més, la filla de Bertín Osborne ha assenyalat que «la meva relació amb el meu pare és molt important. Tots dos formem un equip i estem units, no hi ha la distància que s'ha volgut transmetre. Cada família té els seus assumptes per aprendre i gestionar, i nosaltres estem molt units i ens estimem molt», ha assegurat Claudia.

«El meu pare és una gran persona i així vaig traslladar-ho a l'entrevista»

Sense aprofundir en l'assumpte, Claudia ha explicat que «els temes que tots dos hem hagut de parlar i solucionar ja ho hem fet en privat, com qualsevol família. El meu pare és una gran persona i així vaig traslladar-ho a l'entrevista». A més, ha aclarit que les seves declaracions són «el resultat d'un enregistrament editat, on no es va emetre el meu testimoni al complet sense jo saber que això seria així».

Després d'aquestes paraules, Claudia finalitza el 2021 eliminant qualsevol polèmica que s'hagi creat aquests darrers dies sobre la figura del seu pare Bertín. I és que hi està molt unida, com hem vist a les xarxes o al casament a Jerez de la Frontera, on Bertín Osborne va ser el seu padrí.