Fotomuntatge d'Irene Rosales i Kiko Matamoros

Irene Rosales i la seva inesperada relació amb Kiko Matamoros fa tremolar els Pantoja

Irene Rosales i Kiko Matamoros, acusats per Rafa Mora d'una cosa molt greu

Gran bomba la d'aquest dimecres sobre Irene Rosales que ha canviat completament el guió d'un dels conflictes més mediàtics de la premsa del cor. Un col·laborador de 'Sálvame' va fer referència al motiu pel qual Kiko Rivera hauria carregat contra la seva mare la tardor del 2020. I és que, segons sembla, Isabel Pantoja hauria posat el focus d'aquesta guerra familiar entre mare i fill a la figura d'Irene Rosales.

Així doncs, Irene Rosales podria tenir molt a veure en aquesta guerra. Fa un any, es va obrir la capsa de Pandora a Cantora quan Kiko Rivera va carregar sense pietat contra la seva mare als platós de televisió. Alhora, també va aprofitar per fer alguna exclusiva en diverses revistesdeixant per terra la seva mare.

Hi haurà reconciliació entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja?

Segons Kiko, Isabel Pantoja l'hauria enganyat amb l'herència del seu pare i altres assumptes bruts. Però el cas és que un any més tard, mare i fill es van retrobar a Cantora després de la mort de Doña Ana, i semblava que podien acostar postures.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Kiko Rivera i Isabel Pantoja segueixen sense reconciliar-se del tot | GTRES

Una reconciliació que, tanmateix, ha quedat en punt mort i de la qual poc se sap des de fa setmanes. Mentrestant, la nova guerra a Cantora versa sobre els germans, Kiko i Chabelita, que estan a la gresca des de fa mesos.

Isa Pantoja, per la seva banda, ha estat contundent respecte a aquest assumpte. «La pilota és a la seva teulada, i per part meva no trobarà perdó», va sentenciar a principis d'aquesta setmana als reporters que li van preguntar.

Irene Rosales escolta l'acusació més greu contra la seva persona

El cas és que aquesta guerra familiar entre mare i fill continua oberta i, per això, els col·laboradors de 'Sálvame' que tenen la millor informació sobre Cantora solen opinar de tant en tant sobre el tema. Aquest passat dimecres li va tocar a Rafa Mora, que va apuntar directament amb el dit a Irene Rosales, cosa que no li agradarà res a l'excol·laboradora de 'Viva la vida'.

Primer pla de Rafa Mora somrient amb fons lila difuminat
Rafa Mora ha posat el focus a Kiko Matamoros i Irene Rosales sobre la guerra dels Pantoja| GTRES

Mora, amic des de fa anys del fill de Paquirri, ha confessat el que Isabel Pantoja pensa sobre aquest assumpte tan delicat: «Pensa que Irene és la que ho ha orquestrat tot perquè Kiko fes caixa».

Per si no n'hi hagués prou, Rafa Mora també ha explicat que Kiko Matamoros ha tingut a veure en aquest conflicte: «Isabel pensa que ha estat encoratjada, alliçonada suposadament, per Kiko Matamoros». Cal destacar que, fins fa uns mesos, Irene Rosales i Matamoros treballaven junts a 'Viva la vida'.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Irene Rosales podria haver orquestrat el conflicte entre el marit i la sogra | GTRES

Doncs bé, això és el que pensaria Isabel Pantoja, segons va explicar el valencià fa uns dies en directe. «Li ha dit que arribi fins aquí per posar a parir la seva mare, per viure com a fill de torero que per això ho és. Per això el seu pare li va donar una dinerada», assegurava el col·laborador.

Tot són males notícies per a Isabel Pantoja

I per si no tingués prou amb el que ha sabut Isabel per boca de Rafa Mora, la 'tonadillera' haurà de veure com parlen d'ella novament a Telecinco. Sí, perquè, fa uns dies, la cadena de Fuencarral emetia un avenç de la qual serà l'entrevista exclusiva que ha concedit Julián Muñoz a 'Mediaset'.

L'estrena serà imminent i Muñoz parlarà llargament la seva tempestuosa relació amb la mare de Kiko Rivera. Un testimoni que fa tremolar a Isabel pel que pugui explicar sobre el cas 'Malaya' o d'assumptes íntims que va viure amb l'exalcalde de Marbella.