Paz Padilla i la seva filla Anna Ferrer somrient

Anna Ferrer Padilla confirma les sospites sobre el futur de la seva mare a Telecinco

Anna Ferrer Padilla té clar que tot tornarà a ser com abans

Anna Ferrer Padilla sap que la seva mare és una dona renovada després del patiment viscut aquests darrers dos anys. La veritat és que la mare de la influencer ha travessat una de les pitjors èpoques de la seva vida, tant personalment com professional.

L'excol·laboradora de Sálvame perdia fa dos anys aquell que fos el seu marit, Antonio Vidal, a causa d'un càncer. Dies després, moria la sogra de l'andalusa. Uns mesos abans, la còmica també deia adeu a la seva mare en una etapa nefasta en la vida de la gaditana.

Per si no n'hi hagués prou, en el terreny professional no li ha anat gaire bé a la bona de Paz Padilla. El cas és que va ser acomiadada en un primer moment de Telecinco de les seves funcions en Sálvame.

Anna Ferrer Padilla confirma que el seu futur laboral és a Telecinco

A més, la productora de Got Talent Espanya tampoc li va renovar el contracte i en va prescindir després d'haver estat jurat amb Risto Mejide, Edurne i Dani Martínez.

Després de portar a judici Telecinco per acomiadament improcedent, finalment aquesta va arribar a un acord amb La Fábrica de la Tele perquè fos admesa. Amb tot, en no gaire temps veurem novament la còmica gaditana a la cadena de Fuencarral.

A més de la seva pròxima tornada a Telecinco, quant a l'àmbit amorós, després de dos anys afligida per la mort del seu vidu Antonio, per fi ha trobat l'amor.

Aquesta setmana ha estat portada d'una revista gaudint de les vacances amb la seva nova parella. Una notícia que ha agradat i molt als seus milers de seguidors i també ha caigut en gràcia als components de Sálvame. Molts d'aquests han comentat les fotos tan romàntiques de Paz amb el seu nou xicot Fran.

A la portada de la revista Semana apareix la bona de Paz malbaratant tota la seva passió al costat de la seva nova il·lusió en l'àmbit sentimental. Una història de què es van sabent més dades segons passen els dies.

La nova il·lusió de la mare d'Anna Ferrer Padilla

Pocs dies després de complir-se dos anys de la mort del seu marit, Paz ha protagonitzat la portada de la revista Semana besant-se amb la persona amb qui ha tornat a somriure. Hem vist la humorista pletòrica, com feia molt que no la vèiem.

El nom de la seva nova conquesta és Fran Medina, un guàrdia civil a qui li apassiona la fotografia. Al costat del seu noi, Paz ha estat gaudint de l'estiu en un pantà proper a Madrid. Diuen que eren bons amics i fa mesos que la relació podria ser un fet.

La notícia del nou amor de l'excol·laboradora de Sálvame ha estat rebuda de la millor manera pels antics companys. No han escatimat en paraules boniques quan han vist la portada de la revista en la pantalla. «Em posa especialment contenta veure Paz feliç, m'he endut una sorpresa», deia Terelu.

«Després de dos anys i de tot allò que ha passat a la vida de Paz, que ha estat molt dur, tornar a veure-la somriure enamorada és el millor que podem veure», expressava Carmen Borrego.

▶️ El fichaje de Sonsoles Ónega por Antena 3 desata la guerra en Telecinco

Un altre que estava content per ella era Kiko Matamoros: «M'alegra molt que estigui il·lusionada, m'alegra moltíssim que tingui motius per somriure».

Kiko Hernández, per la seva banda, ha criticat el debat creat en les xarxes socials sobre aquesta notícia. «M'ha semblat molt ridícul, deien que era molt aviat. Posar-se a debatre si una dona pot refer la vida dos anys després… Com si passen dos mesos, ella té dret a ser feliç quan li doni la gana», ha sentenciat.