Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra

Kiko Matamoros rep la sentència definitiva que marca el seu futur a 'Sálvame'

La tornada de Kiko Matamoros a 'Sálvame' ha suposat una autèntica revolució

Després de la seva participació a Supervivientes, Kiko Matamoros s'ha reincorporat de nou a Sálvame. Però el col·laborador no ha estat rebut de la manera més acollidora.

Després de més de 70 dies a Hondures, Kiko Matamoros havia d'enfrontar-se als comentaris que els seus companys han anat deixant anar sobre el seu concurs.

Kiko Hernández, que havia parlat prèviament amb Matamoros, va avisar: «Ve carregat, amb força i amb un munt de coses que vol contestar als que han parlat bé i els que han parlat malament. Hi ha persones que ho passaran malament amb la seva tornada. Mai havia sentit un Kiko tan nerviós i amb tantes ganes de parlar».

Quan Kiko Matamoros va ser preguntat sobre com veia la seva tornada, el col·laborador va respondre: «Vaig amb la veritat, per destruir totes les fal·làcies, totes les mentides, totes les crítiques. És tot com de conya. Conec com funciona aquest negoci, sé el que interessa, respecto la feina de la gent, però no respecto la mentida».

Kiko Matamoros, contra els seus companys de Sálvame

L'enfrontament entre Lydia Lozano i Kiko Matamoros va ser un dels que va provocar més commoció al plató. El motiu de la disputa va ser degut a un suposat comentari que Matamoros hauria esmentat sobre la seva companya de reality, Mariana Rodríguez.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros es va defensar de totes les acusacions. | CatalunyaDiari
 

Kiko va assegurar que ell no havia tingut cap enfrontament amb les dones de l'illa, un comentari que va fer saltar a Lydia: «Dir-li a una dona 'ets menys que un condó que ha estat fet servir fins a 7 vegades' és molt bonic. És molt bonica aquesta frase», va acusar Lydia a Matamoros.

Després d'això, Kiko va respondre de forma directa: «Què he dit jo? Que et demandaré. Ja n'estic fins als nassos. Demostreu que jo he dit això. S'han acabat les bromes: no en deixaré passar ni una, qui vulgui dir alguna cosa que ho demostri. És fals».

Gema López, implacable contra Matamoros

A mesura que han anat passant els dies, a poc a poc tots els col·laboradors s'han anat enfrontant a Kiko Matamoros. L'últim enfrontament ha estat amb Gema López.

La periodista li dedicava frases tan lapidàries com: «Tu dones una imatge de mascle que en arribar allí et va caure. Ha estat un prepotent i un superb» li recriminava, sense cap mena de mirament.

Primer pla de Gema López.
Gema López va ser molt contundent amb Kiko Matamoros. | Telecinco
 

Gema va ser contundent, acusant Matamoros de ser incapaç de fer autocrítica amb el seu concurs: «T'has comportat com un energumen, sent tu mateix, el teu pitjor enemic».

Tot i les contundents acusacions de Gema, Kiko va optar per donar-li la raó: «Estic d'acord amb la teva anàlisi sobre el meu concurs», ha dit. A més, ha reconegut els errors que ha comès durant la seva experiència a Supervivientes: «Vaig fer moltes coses malament, no és fàcil encertar-ho tot».

Però l'enfrontament va anar prenent més força quan Gema va defensar Lydia Lozano: «Si algú ha de marxar d'aquest programa és Kiko Matamoros, que a la seva xicota li fa mal aquest programa. No Lydia, que està encantada de la vida», continuava Gema.

Davant això, Kiko no va dubtar ni un segon a donar la seva rèplica: «A la direcció l'he responsabilitzada dues vegades públicament. Ni la meva xicota ni ningú no m'ha demanat que me'n vagi d'aquest programa, no tinc interès a anar-me'n ni a fer-me l'ofès. Sé què és treballar en aquest programa, en general assumim el cost que té ser aquí», contestava Matamoros.

Aquests enfrontaments van deixar l'ambient del programa molt tens, i Terelu  va haver  d'intervenir. Sens dubte, aquestes tensions marcaran la relació entre els col·laboradors del programa.