Gloria Camila

Gloria Camila no pot evitar el drama familiar a casa seva i confirma la pitjor notícia

La filla d'Ortega Cano tem pel que pot ser el seu gest definitiu

Gloria Camila Ortega és testimoni privilegiada del drama que s'està vivint a casa del seu pare. Ella se sent culpable, en part, de la crisi familiar sense precedents que fa setmanes que s'ha instal·lat a casa del destre.

Des que Ana María Aldón, l'esposa d'Ortega Cano, va marxar a Supervivientes tot ha canviat a la família. Uns diran que a millor, altres que a pitjor. Ana María tornava de l'illa amb les idees més clares que quan se'n va anar i començava una metamorfosi que avui encara no ha acabat.

Tenyida de ros platí, es reafirmava com a dissenyadora, començava a marcar el seu perfil propi, estudiava màrqueting i es feia col·laboradora de televisió. Aquest ressorgiment de la vida tranquil·la, tediosa i rutinària que portava al costat del torero ha desembocat en una crisi familiar que encara no ha escrit el seu darrer capítol.

Ana María li demanava el seu lloc a Ortega Cano. Segons sembla, a casa hi mana molta gent, tots menys ella. En paral·lel, començava una guerra amb Gloria Camila, que li insinuava que els problemes domèstics s'han de solucionar a casa.

Programes, intercanvis de declaracions, portades incendiàries entre les dues... i al mig, Ortega Cano. El torero ha intentat posar pau entre les dues dones de la seva vida, sense llançar-se a l'arena i ho ha aconseguit... a mitges.

Gloria Camila Ortega, dels nervis pel que acaba de passar

Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón segellaven la pau, almenys de manera momentània. Va ser en una reunió a casa d'Ortega, mentre ell era fora. Després d'aquesta trobada, Ana María va desaparèixer gairebé literalment.

Per prescripció mèdica, amb ansietat i amb molts nervis, deixava sobtadament el seu lloc de treball a Viva la vida i se n'anava amb el seu fill a descansar. Ha estat més de deu dies allunyada del focus mediàtic.

Ortega Cano i Ana María Aldón
Les discussions familiars a casa de Gloria Camila són freqüents | GTRES

Segons es diu, ha estat a casa de la seva família, descansant i reflexionant sobre quins passos fer en el futur. També hauria canviat de mànager. El que tenia ara no agradava a la família, ja que li atribuïen part de responsabilitat a la sobreexposició mediàtica d'Ana María.

Per part seva, Gloria Camila ha seguit la seva vida amb normalitat. Bàsicament fent stories, lluint ungles i modelets i, ara, a l'estranger, al casament d'una amiga. Es pensava que tenia 'controlada' Ana María, però acaba de confirmar el que temia: que torna a televisió.

Amb les coses més tranquil·les i amb Ortega Cano culpant la premsa de tots els seus mals, Aldón tornava a Madrid seriosa i sense pronunciar cap paraula. Ningú no coneixia les seves intencions reals fins que no s'ha sabut que ha tornat a Telecinco.

Ana María Aldón
Ana María Aldón torna a la televisió per la porta gran | TELECINCO

Ana María Aldón ha concedit una entrevista a Toñi Moreno, que s'emet aquest dissabte a les deu de la nit. Sembla,doncs, que l'encara dona d'Ortega Cano no es rendeix i vol seguir fent sentir la seva veu, malgrat que sigui difícil per a ella.

Ana María Aldón, a la vora del divorci?

Ana María Aldón parlarà sense embuts de la seva vida i de com estan les coses amb Ortega Cano amb Toñi Moreno. De moment, hi ha un parell de declaracions que ja de per si aixecaran polèmica.

Visiblement més prima, afirma que «per mi, una cosa important hauria estat dir «aquesta és la meva dona i la respecteu» us agradi més, us agradi menys». Dard llançat en tota regla al seu marit.

La madrastra de Gloria Camila també afirma a la promoció de l'entrevista que en aquests moments «no estic enfadada, estic trista».

Hi ha qui afirma que el matrimoni ja està trencat i que és qüestió de temps que se n'oficialitzi la separació. Ana María Aldón sempre ha utilitzat la televisió per anunciar els seus pròxims passos. Deu haver escollit Déjate querer per explicar al món que se separarà d'Ortega?