Primer pla de Claudia Osborne.

Claudia Osborne, la filla de Bertín, explica la realitat del bebè que ha arribat

Claudia trenca el seu silenci després de donar a llum la seva primera filla

Claudia Osborne està feliç després de donar a llum la seva primera filla, Micaela, el 30 de juny passat. Des d'aquell dia, la noia no havia tornat a les xarxes socials. La veritat és que la filla de Bertín va prendre la decisió de descansar durant uns dies i reprendre la seva activitat virtual després d'aquell merescut relax postpart.

La protagonista del dia gaudeix d'aquestes primeres setmanes de maternitat. És la seva primera filla i està experimentant amb un món totalment nou. Vol viure totes les etapes de la maternitat amb els cinc sentits i això requereix que no es distregui gaire amb altres coses.

Però per fi ha tornat a través d'uns stories d'Instagram, en què ha explicat als seus seguidors com està portant aquestes dues primeres setmanes. Una vida nova que amb el seu marit, José Entrecanales, estan portant de la millor manera.

Imatge de Claudia Osborne posant amb els braços plegats i amb la ciutat de fons
Claudia Osborne ha donat a llum la seva filla Micaela. | GTRES
 

«Hola, nois. Ja soc aquí, després de dues setmanes superdesapareguda, ja sabeu que ha nascut la meva filla. He aprofitat per adaptar-me una mica a la nova vida, per conèixer-la a ella», ha començat dient a les seves històries d'Instagram.

Després d'aquesta tornada a les xarxes, sembla que Claudia es prendrà un altre descans llarg perquè vol centrar-se en la seva maternitat. L'únic que li importa avui dia és tenir cura de la petita.

▶️ Bertín Osborne sorprende con su espectacular cambio físico: así está ahora

Claudia Osborne torna a les xarxes després de donar a llum Micaela

«Estic encantada, no puc estar més feliç i la nena està estupenda», ha explicat Claudia Osborne, per a tranquil·litat dels seus seguidors. Aquests han estat sempre al peu del canó aquestes dues setmanes que ha estat fora del món virtual.

«Moltíssimes gràcies per tots els missatges que m'heu enviat», els ha agraït. La veritat és que la noia no ha parat de rebre felicitacions després de ser mare de la seva primera filla, i és una cosa que mai oblidarà.

Primer pla de Claudia Osborne, una de les filles de Bertín Osborne
Claudia Osborne, en una imatge d'arxiu. | GTRES
 

«De mica en mica aniré reprenent les xarxes, us demano una mica de paciència, he d'aprendre a compaginar-ho tot. Us envio un petó i estem molt bé», ha finalitzat.

Ara toca adaptar-se a la seva nova vida i estar el més a prop possible de la seva petita Micaela. Una nova vida que ha capgirat la família i, tant ella com el seu marit José Entrecanales, estan molt il·lusionats amb l'arribada al món de la seva filla.

El dia que li va canviar la vida a Claudia Osborne

La filla de Bertín està pletòrica i fa uns dies publicava un tendre post on podíem veure per primera vegada la seva filla Micaela. «30/06/22, el dia que em va canviar la vida. El dia que vaig sentir l'amor més gran que he sentit mai».

«Gràcies, vida, per concedir-me-la i gràcies, Micaela, per escollir-me», va escriure Claudia el 30 de juny passat. Aquest va ser el dia que va néixer la seva filla, i a més del text, va pujar una bonica imatge de les seves mans entrellaçades.

Claudia, la filla de Bertín Osborne.
Claudia Osborne, mesos abans de donar a llum. | Instagram
 

«Vull, també, aprofitar el post per donar-vos les gràcies a tots els que esteu escrivint-me per donar-nos l'enhorabona. Sou moltíssims i em sento molt privilegiada per tenir una comunitat tan afectuosa com la que hem construït aquí. Gràcies, gràcies, gràcies», va expressar.

Com sol ser habitual, Claudia sempre és molt agraïda amb els 112.000 seguidors que segueixen les seves aventures a Instagram.

Ells no han deixat de preocupar-se per ella durant tot l'embaràs. I aquest és un fet pel qual Claudia no té paraules. La petita ja té dues setmanes de vida i està molt bé de salut, per la qual cosa a casa dels Osborne tots n'estan molt satisfets.