Primer pla d'Eva González somrient

Eva González li confirma a Cayetano Rivera que ja són un més

La presentadora no ha pogut esperar per donar la gran notícia

No està acostumada a ser el centre d'atenció dels titulars roses, però de vegades Eva González no ho pot evitar. Aquesta vegada, la presentadora és protagonista per una notícia que ha deixat en xoc la gran majoria. Per primera vegada, Eva González s'ha mullat i això, no passa sovint.

Eva González se sincera

Tot i treballar a la televisió, Eva González sempre intenta mantenir-se al marge de les càmeres. Sap que la seva vida privada crea molta curiositat entre l'opinió pública, però no ha participat mai en el món mediàtic.

Tot i això, hi ha vegades que no ho pot evitar i és protagonista durant dies, dels rumors que corren pels passadissos de Telecinco. Aquesta vegada, la presentadora s'ha vist embolicada en un conflicte familiar.

Fa només uns dies, es rumorejava que és tal l'enfrontament de Cayetano Rivera amb el seu germà, que ha arribat a afectar Eva. A la presentadora i a la relació que aquesta tenia amb la dona de Francisco Rivera, la seva cunyada Lourdes. Pel que sembla, hi ha molta competitivitat entre elles, tant que els toreros també s'han acabat separant.

Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill
Cayetano Rivera i Eva González passen per una complicada situació familiar | GTRES

D'aquesta polèmica, Eva no s'ha volgut pronunciar. Una reacció molt diferent de la que s'ha vist embolicada fa només unes hores. La presentadora s'ha mullat i per això s'ha convertit en la protagonista dels titulars.

Eva González s'ho explica a Cayetano Rivera

La seva complicitat amb Cayetano Rivera és brutal. Tot i el que puguin dir, entre la parella no hi ha secrets i el seu amor i confiança segueix intactes. És tant que Eva s'ha convertit en el seu confident més gran.

Fa unes hores, la periodista s'ha sentit acompanyada pel seu marit, que no ha dubtat a fer públic que en són un més. Eva González està embarassada?

Aquesta vegada no és un embaràs. De moment, Eva González no té pensat augmentar la família. Tot i això, sí que ha cridat als quatre vents que seran un més en l'àmbit laboral.

La presentadora ja fa més de tres anys des que va decidir canviar-se de cadena. Deixar de banda Masterchef, on va triomfar com a presentadora, per dedicar-se a La Voz, el programa més popular d'Antena 3.

Allí se sent feliç i està molt agraïda del canvi. Per això, Eva González ha celebrat l'arribada de la nova companya, Sonsoles Ónega. Sense pèls a la llengua, ha publicat una fotografia i somrient ha felicitat la seva propera companya.

Sonsoles Ónega
Eva González ha felicitat Sonsoles Ónega pel seu fixatge a Antena 3 | EUROPA PRESS

«Estimada companya Sonsoles Ónega, benvinguda», ha escrit. De moment, la presentadora de Ya es mediodía no ha donat senyals de vida. Es troba absent després de l'anunci del seu fitxatge, encara que estem segurs que ha vist el missatge.

Els problemes d'Eva González amb la seva fillastra

A més de per la seva felicitació a Sonsoles, Eva González ha estat protagonista per la seva suposada picabaralla amb la seva fillastra. Parlem de Lucía Rivera.

Segons les males llengües, entre elles no hi ha bona complicitat, però Lucía no ha trigat a donar declaracions sobre això. «Amb Eva no hi ha mala ni bona relació, és una relació normal i corrent com la que tens amb qualsevol persona», explicava.

«Si tinc difícil veure el meu pare, imagina't veure Eva, que sempre està treballant. Estem totes dues molt embolicades, però això és bo perquè estem triomfant. Eva és una tia a qui admiro per ser tan treballadora i tenir tanta força a la feina», concloïa.