Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja es planteja què passarà amb el bebè, ara que Yulen Pereira ha marxat

Anabel Pantoja té molts dubtes sobre la seva possible maternitat

Anabel Pantoja està enamorada de Yulen Pereira des de fa mesos. Anabel, que va emprendre l'aventura més apassionant de la seva vida a Hondures, va mirar l'esportista hispà-cubà. I tots dos fos una mica apropant-se i coneixent-se fins que no van poder amagar més la seva relació als Cayos Cochinos.

Anabel, després de la inesperada separació d'Omar Sánchez, per fi ha trobat la felicitat al costat de Yulen. I la seva resistència fins a la recta final del reality s'ha degut en gran part al suport de la seva parella actual i l'amor que sent cap a ell.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja està enamorada de Yulen | TELECINCO

Tot i la seva expulsió, Anabel Pantoja segueix recordant el seu noi i de nit sol parlar de les seves confidències.

Anabel Pantoja ha canviat d'opinió sobre la maternitat

Un dels temes de què va parlar fa uns dies Anabel Pantoja amb Ana Luque és el desig de formar una família amb l'esportista.

Anabel Pantoja es va sincerar amb Ana Luque. Va revelar que cada dia se sent millor amb ell i que està molt feliç en veure el futur que els espera fora d'Hondures.

«Venia a concursar i mira... Em va dir unes coses tan boniques Quan surti d'aquí els meus plans són aquests. Em va dir que vol estar amb mi i m'ha canviat tot», li va expressar.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen Pereira | MEDIASET

Per la seva banda, Ana Luque no va tenir problema a preguntar-li si li agradaria ser mare d'aquí poc. Qüestió a què Anabel no ha volgut contestar, ja que volia explicar-ho al seu noi per veure la seva reacció. «Mare meva, jo li respondria que vull anar a poc a poc», li va admetre Yulen en una conversa prèvia.

Una reacció que va deixar atònita Anabel Pantoja, que va dir el següent. «Les trompes de Fal·lopi caduquen», li va deixar anar, però Yulen no es va donar per al·ludit.

Anabel Pantoja vol ser mare aviat

Abans d'aquesta conversa, Anuar ja va explicar durant el temps que va estar convivint amb Marta Peñate, que Anabel podria estar reflexionant sobre el tema de la maternitat.

«Jo no he volgut mai ser mare, però si jo estic bé amb aquest noi, seria capaç». Aquestes són les paraules exactes que suposadament Anabel Pantoja va dir.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja parlant amb Yulen | Mediaset

És evident que aquesta va ser tota una declaració directa que posa de manifest com vol Anabel Pantoja a Yulen Pereira.

Crida l'atenció perquè prèviament Anabel sempre havia dit que no tenia intenció de saber res sobre la maternitat. Unes paraules que van deixar Lydia Lozano gairebé sense resposta.

«Serà la calor d'Hondures... no ho entenc. Ella sempre ha dit que no vol ser mare», ha exposat Lydia a la gala de Tierra de nadie.

Per la seva banda, Alexia Rivas va ser força polèmica en referir-se a aquestes declaracions. Pensa que Anabel hauria de tenir més respecte pel seu exmarit.

▶️ Supervivientes ya no puede tapar más la enfermedad de Anabel Pantoja

La nova relació que ho canvia tot

«Et molestes perquè creus que la teva exparella està fent alguna cosa fora. I de sobte li comences a faltar al respecte amb aquestes coses quan saps que una persona amb qui has estat quatre anys. I no has volgut tenir fills, i de sobte està veient com ara amb una que coneixes de dos dies sí que vols tenir-ne», ha sentenciat Alexia Rivas.

És clar que Anabel Pantoja ja deixava tothom sense paraules fa uns dies revelant que estava començant a tenir seriosos dubtes sobre el seu futur.

I tot això per aquesta nova relació inesperada amb Yulen. Veurem si finalment la relació segueix el seu curs i si ho fa, Anabel veu la maternitat amb Yulen una opció real a curt o mitjà termini.