Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa

'Supervivientes' destapa la bomba que capgira Telecinco

'Supervivientes' ha revelat una informació que ha sorprès tothom

Supervivientes afronta la recta final de l'edició. I cada vegada són més les apostes sobre qui s'emportarà el maletí dels 200.000€. Però durant les últimes hores el que ha deixat bocabadats els seus espectadors és el que s'ha revelat.

En concret, un dels concursants d'aquest any, Kiko Matamoros, ha fet saber qui li agradaria al reality que fos un dels participants. Es tracta ni més ni menys que d'un col·laborador de Sálvame.

Supervivientes i el seu desig per a la pròxima edició

El reality de Mediaset sempre té al cap cares conegudes que sap que poden portar molta audiència i que generen molt d'interès. Precisament entre aquests han estat, al llarg dels anys, des d'Isabel Pantoja fins a Olga Moreno, passant per Nilo Manrique. I ara té al cap qui seria l'estrella de la temporada que ve.

Matamoros, que ja s'ha incorporat a Sálvame, és el que ha revelat que el format desitja Kiko Hernández. Ho ha fet dient-li directament a ell: «Tu hauries d'anar l'any que ve. És més, t'anunciaré una cosa».

«M'han nominat d'alguna manera perquè exerceixi de pont entre tu i la productora. Estan molt interessats en què hi vagis l'any que ve».

Primer pla de Kiko Hernández.
'Supervivientes' el vol com a concursant. | GTRES
 

A això hi ha afegit: «Fins i tot m'han dit que series la preferència absoluta per contractar l'any que ve».

Aquestes paraules han sorprès l'exconcursant de GH, que ha preguntat al seu company si era veritat què estava dient. Aquest li ha respost: «T'ho juro». I després d'això, aquest s'ha dirigit entre rialles al director de Sálvame: «Alberto, l'any que ve me'n vaig a Supervivientes».

«Ves-te buscant substitut. Visca».

Supervivientes intentarà aconseguir-lo

Supervivientes, d'acord amb el que ha dit Matamoros, farà el possible perquè Kiko sigui fitxat. I segons les paraules d'ell, podríem creure que està disposat, però la veritat és que té molts inconvenients per anar a Hondures.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
'Supervivientes' sap que ell té molts obstacles per acceptar l'oferta. | Mediaset
 

En primer lloc, el col·laborador és pare solter de dues nenes petites i segur que no vol deixar-les a cura de familiars uns quants mesos. En segon lloc, pateix una malaltia que li dificulta enormement fer determinats moviments i que li genera dolors. Una patologia que li impediria dur a terme des del salt des de l'helicòpter fins a diferents proves.

De la mateixa manera, un altre impediment és que té molta feina tant a la televisió com a fora. Ens estem referint tant als seus negocis empresarials com a la seva nova incursió al món del teatre, després d'un inici complicat.

Encara n'hi ha més. Una altra circumstància que el portaria a negar-se a concursar són els seus complexos físics, ja que mai no vol mostrar ni un centímetre del seu cos. Per això, portaria molt malament estar passant calor a l'illa sense posar-se en banyador.

Totes aquestes situacions possiblement no ens permetran veure'l al reality, però l'enrenou pel possible fitxatge ja s'ha generat. Així, a les xarxes, hi ha comentaris de tota mena. D'aquesta manera, hi ha els que no confien en aquesta incorporació com: «No s'ho creu ni ell, tan especial que és que no arriba ni a saltar de l'helicòpter».

Altres han exposat que creuen que hi podria anar, però que no els vindria de gust que ho fes. Per això: «Normal que vulgui anar, ha vist Matamoros d'estiueig amb despeses pagades» i «Fas bé a avisar que hi aniràs, per així no veure't».