Primer pla de Laura Escanes

Laura Escanes parla del seu nou embaràs i ofèn al pare del bebè

Laura Escanes ha parlat alt i clar sobre la possibilitat de tenir un altre fill amb Risto Mejide

Novament, Laura Escanes ha tornat a abordar el tema dels fills i un possible embaràs. La 'influencer' ha volgut aclarir tots els dubtes sobre això deixant clar que «no, no entra en els nostres plans ara».

Així, sembla que ni Laura ni Risto Mejide es plantegen donar un altre germanet o germaneta a la petita Roma. Tot i això, Escanes reconeixia que «si penso en Roma, sí que m'agradaria que tingués un germanet o germaneta petit».

Laura Escanes amb la seva filla
Laura Escanes vol gaudir al màxim de la seva filla Roma | Instagram: lauraescanes

Tot i que també és cert que la nena compta amb l'afecte i el suport del seu germà gran, Julio, fruit d'una relació anterior que va tenir Risto. «Per sort no està sola i té l'amor del seu germà Julio, que s'adoren», ha comentat assegurant que això la deixa molt tranquil·la.

D'altra banda, la 'influencer' també ha explicat els motius pels quals no es planteja tornar a quedar-se embarassada. I sembla que tot està relacionat amb el terreny professional. «Ara, tots dos estem immersos en moltíssims projectes professionals i no és el moment», reconeixia.

Imatge de Risto Mejide amb Laura Escanes.
Laura Escanes i Risto Mejide no es plantegen ampliar la família | Instagram: @lauraescanes

No obstant això, tampoc descarta que en un futur pugui arribar un segon fill en comú. «Qui sap més endavant, però ara com ara no», tancava en rotund. I és que, la jove sempre s'ha mostrat molt molesta amb aquest tipus de preguntes i insinuacions, sobretot davant d'aquells que afirmen que pot estar embarassada.

«No, no estic embarassada», saltava fa poc a les seves xarxes socials. «Això, senyores i senyors, és una panxa normal en un dia normal amb més o menys inflor», explicava.

«No tinc el mateix abdomen un dia i un altre. De vegades estic més inflada, de vegades menys. És una panxa relaxada i és un vídeo normal», aclaria força molesta.

«Per coses així entenc que moltes companyes (i jo mateixa), ens pensem abans què pujar i què no... si la mínima que se'm veu en una postura més relaxada ja m'han embarassat», es lamentava.

Laura Escanes aclareix el motiu pel qual no vol tenir més fills

«No patiu que si tornés a estar embarassada en algun moment, ho sabreu per mi», prometia als seus seguidors. D'altra banda, la 'influencer' no dubtava a obrir un debat intens sobre aquest tipus de pressió que s'exerceix sobre les parelles i la maternitat.

«Em posaré una mica intensiva per respondre aquesta pregunta», advertia. «Crec que no som conscients del mal que pot fer preguntar-ho», opinava.

Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma
Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma | Europa Press

«En el meu cas no em fa mal, però i si estigués intentant-ho i no pogués? I si hagués tingut un avortament? No sabem la història dels altres i és una pregunta molt íntima», es qüestionava.

«Igual que quan veiem una parella i ja preguntem que quan aniran pels fills. Doncs, ho sento, potser no volen i l'únic que fem quan preguntem això és ficar una pressió innecessària», prosseguia el seu argument.

Però, del que no hi ha dubte és que l'únic que desitgen tant Risto com Laura és gaudir de la petita Roma, que amb prou feines té 3 anyets.

Imatge de Risto Mejide i Laura Escanes abraçats i somrient
Laura Escanes i Risto Mejide gaudeixen d'una relació estable | Instagram

La parella sempre ha hagut de fer front a moltes crítiques i atacs sobre la relació que tenen per la diferència d'edat que els separa. Una cosa que ha arribat a fer-los molt de mal i a voler protegir al màxim la seva família.

Just per això, sempre han optat per mantenir la seva vida personal a la més estricta intimitat, evitant mostrar la careta dels nens o donant detalls sobre el seu dia a dia. Fa unes setmanes, per exemple, Mejide i la seva dona s'atrevien a debatre sobre el tema al seu 'podcast' Cariño, ¿pero qué dices?, i no deixaven ningú indiferent.

«Quan un no té por de parlar de les coses és perquè no ha fet res malament. Tinc la consciència molt tranquil·la», assegurava el comunicador. Mentre que la seva dona confessava que a ella el tema de l'edat «mai li ha provocat res, ni per bé ni per mal».