Primer pla Kike Calleja

Kike Calleja revela que la baralla ha provocat una crisi sense solució

Kike no sap què ha passat

El casament de Kike Calleja i Raquel Abad segueix sent un tema molt comentat. I és que, malgrat que el matrimoni acabat d'estrenar ja es troba de lluna de mel, els problemes no han fet més que començar.

El 8 de juliol passat, el reporter de Sálvame i la seva promesa es van donar el 'sí, vull' en una cerimònia on la polèmica ha estat una de les protagonistes principals. I és que l'assistència de Belén Esteban ha estat a l'aire fins a l'últim moment.

Muntatge Kike Calleja i Raquel Abad
Kike Calleja i Raquel Abad ja s'han casat | Telecinco - Instagram

Malgrat que la de Paracuellos va fer tot el possible per no faltar el dia més important del seu amic Kike Calleja, finalment, va haver de declinar la seva invitació després que la recuperació de la cama no avancés tan ràpid com ella esperava.

Això va suposar un estrès afegit al periodista, ja que la revista Lecturas, amb què havia pactat l'exclusiva de l'enllaç, «l'estava pressionant perquè Belén estigués entre els convidats».

Però aquesta no va ser l'única gran polèmica que Kike Calleja i Raquel Abad van haver de viure el dia del seu casament. I és que, durant la celebració, Marta López i la seva parella es van veure involucrats, suposadament, en una gran discussió.

Durant l'emissió del Deluxe d'aquell dia, Carmen Alcaide i Alonso Caparrós es van escapar de la festa per explicar algunes de les xafarderies de l'enllaç.

«Marta la veig amb problemes amb el seu xicot. S'han barallat, no sabem per què. Crec que ell no vol tanta càmera, tanta exposició, ella vol que es posi i ell està fart», va assegurar el col·laborador del format.

Ara, i amb Kike Calleja i la seva dona fora d'Espanya, l'ex de Gran Hermano ha carregat durament contra una de les companyes de treball. «Ets una mentidera».

Kike Calleja no pot gaudir de la lluna de mel

Kike Calleja no es pot creure l'últim enfrontament que ha tingut Marta López amb una de les seves companyes de treball. Després de posar rumb a Nova York, el reporter s'acaba d'assabentar que aquesta discussió no es va produir mai.

Durant l'emissió de Sálvame d'aquest dimecres, 13 de juliol, la tertuliana va anar a aquest plató de Telecinco amb l'única intenció d'aclarir una vegada per totes què va passar realment amb el seu xicot al casament de Kike Calleja.

Marta López i el seu xicot Rubén
Kike Calleja s'assabenta sobre la possible baralla entre Marta López i el seu xicot Rubén | Europa Press

La tertuliana es va mostrar molt molesta amb Carmen Alcayde i Alonso Caparrós perquè en cap moment va discutir amb Rubén com ells dos havien afirmat.

Però, com que el col·laborador no es trobava al programa, Marta López va decidir carregar durament contra la seva companya. «Carmen, el que vas dir l'altre dia quan vas arribar del casament, menteixes. I em fa mal dir-te això, perquè jo et tinc molt d'afecte, però ets una mentidera».

A més, la convidada de Kike Calleja va voler aclarir una altra de les mentides que, segons ella, es van explicar al Deluxe el 8 de juliol passat. «Tu, a més, has afirmat que jo, amb la meva parella, hem donat 150 euros. Això és mentida!».

Marta López a Madrid a l'abril de 2020
Marta ataca durament els seus companys | Gtres

Per la seva banda, la periodista es va reafirmar en les seves paraules i va assegurar que, tant ella com Rubén, només havien donat «75 euros cadascun» als nuvis, fet que va aconseguir que l'exsupervivent saltés pels aires.

«D'acord, si demostro que això és mentida, demanaràs perdó de genolls aquí? T'ho demostro? Perquè ets una mentidera. Ets una mentidera! I la teva credibilitat i la d'Alonso quedaran per terra», ha sentenciat. la companya de Kike Calleja, molt enfadada.