Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Yulen Pereira trenca la relació just quan Anabel confirma la notícia del bebè

Un familiar d'Anabel Pantoja discuteix amb la seva parella

Yulen Pereira s'ha trobat amb la trista realitat després de la seva sortida de Supervivientes, la seva mare no acceptaria Anabel Pantoja com a nora. Arelys deixava molt clar que no feia gaire gràcia passar a formar part del clan dels Pantoja i es mostrava molt crítica amb el concurs d'Anabel Pantoja.

Una informació de què l'esportista no va ser conscient fins a abandonar el reality. «La meva mare és lliure de fer el que vulgui i opinar el que vulgui», aclaria el jove força molest.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen Pereira es van mostrar molt apassionats a Hondures | TELECINCO

Queda clar que les imatges que li van mostrar al plató no van fer gaire gràcia a Yulen, que segueix defensant els seus sentiments per la Pantojita. «Amb tot el respecte que tinc a la meva mare, a qui li ha d'agradar Anabel és a mi, a qui besa cada dia és a mi i a qui diu 't'estimo' és a mi», insistia.

I afegia que «les paraules se les emporta el vent, segueixo veient-ho i em cau la llàgrima. Si no hi hagués química, això seria una ximpleria». A més, sembla que Pereira té molt clar que la seva relació amb la neboda d'Isabel Pantoja no l'afectarà en la seva carrera professional.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira abraçats a 'Supervivientes'.
La parella defensa la seva relació per sobre de tot | Mediaset

«Per res. No penso que m'hagi de tallar les ales o que sigui controladora. Al revés, crec que ens ajudarem moltíssim. Té molta empatia i es fixa més en l'altra persona que en ella mateixa».

Poc després de la gala, la tensió entre mare i fill era més que evident i tots dos van ser captats discutint a la sortida de les instal·lacions de Mediaset. Una escena que també haurien presenciat diversos testimonis, encara que Aerlys ha optat per desmentir qualsevol enfrontament. Així, la mare de Yulen assegurava que el seu fill ja era a casa descansant i que estava «tranquil» i «bé».

Yulen Pereira ha defensat la història d'amor amb Anabel Pantoja

«De veritat, us inventeu cada cosa», es lamentava respecte a les recents especulacions. De moment, al jove li toca centrar-se en la seva carrera professional, que es pot haver vist afectada després del seu pas per Hondures.

I és que, pel que sembla, «el president de la Reial Federació Espanyola d'Esgrima està molt enfadat amb el participant perquè en cap moment els havien comunicat que aniria al reality hondureny».

Imatge de l'esportista Yulen Pereira concursant a Supervivientes 2022
Yulen Pereira ha hagut de donar explicacions | Mediaset

«Van saber la televisió quan van anunciar la seva participació», explicaven. Això, mentre Anabel Pantoja segueix immersa al seu núvol d'amor i somia plans de futur.

«Venia a concursar i mira... Em va dir unes coses tan boniques Quan surti d'aquí els meus plans són aquests. Em va dir que vol estar amb mi i m'ha canviat tot», confessava Pantojita a una de les seves companyes.

I és que la prima de Kiko Rivera està tan enamorada que fins i tot es planteja tenir fills amb l'esportista. «Les trompes de Fal·lopi caduquen», assenyalava sobre això.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja i Yulen parlant a 'Supervivientes' | Mediaset

«Jo mai he volgut ser mare, però si jo estic bé amb aquest nen, seria capaç», reconeixia la col·laboradora de Sálvame. Això ha suposat un cop devastador per al seu ex, Omar Sánchez, que s'ha quedat amb el cor trencat.

«Serà la calor d'Hondures... No ho entenc. Ella sempre ha dit que no vol ser mare», responia el canari a aquestes duríssimes declaracions.

El 'Negro' no reconeix la que fos la seva dona, un matrimoni que durava només quatre mesos i que Anabel Pantoja decidia posar fi de manera fulminant.

«Et molesta perquè creus que la teva exparella està fent alguna cosa fora i, de sobte, li comences a faltar al respecte amb aquestes coses quan saps que una persona amb qui has estat quatre anys i no has volgut tenir fills, de sobte, està veient com ara amb una que coneixes de dos dies sí que vols tenir-los», sentenciava Omar.