Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Gloria Camila, revela que el divorci és imminent i es tem el pitjor

Gloria Camila ja no pot amagar més la realitat del matrimoni

Gloria Camila Ortega és conscient que la seva família travessa un dels moments més complicats dels darrers temps. I és que les darreres polèmiques sobre la seva família versen fonamentalment sobre la situació del matrimoni entre Ana María Aldón i el seu pare, José Ortega Cano.

Han sigut molts els mesos en què han corregut com l'escuma els rumors que el matrimoni estava molt tocat. I, a més a més, va ser la mateixa dissenyadora la que va posar de manifest que no estava en el seu millor moment amb el seu marit.

Concretament, va ser a Viva la vida, a principis d'aquest any, quan la dissenyadora de Sanlúcar veia convenient que tota Espanya havia de saber alguna cosa important. I és que la seva vida al costat d'Ortega no era tan idíl·lica com alguns pensaven.

Gloria Camila és conscient que la separació podria arribar en dies

En diversos programes, Gloria Camila va veure com Ana María posava el seu pare entre l'espasa i la paret. Efectivament, li enviava diversos ultimàtums perquè prengués nota o el seu matrimoni acabaria definitivament.

Imatge de perfil de Gloria Camila Ortega
Gloria Camila ja sap que no hi ha marxa enrere| Instagram

Les últimes setmanes, i després d'uns mesos de tensa calma, una trucada de José Ortega Cano el programa Ya son las ocho va tornar a reactivar aquests rumors de separació.

El vidu de Rocío Jurado va trucar molt enfadat a l'extint programa de Telecinco per demanar-li a la seva filla i a la seva dona que deixessin de parlar-ne i que el deixessin descansar a nivell mediàtic.

Doncs, segons sembla, aquesta trucada va afectar molt la seva dona i a partir d'aquí Ana María no va aguantar més. Va haver de posar-se en mans d'especialistes, que li van aconsellar que el millor que podia fer era agafar la baixa laboral durant uns mesos.

Gloria Camila sap que la seva madrastra no compta amb el seu suport

Ana María es va absentar les últimes tres setmanes del programa en què treballa des de fa un any. I pocs han conegut l'estat real de la dissenyadora, més enllà que la baixa ha estat executada per prescripció mèdica.

Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria Camila Ortega veu com es trenca la història d'Ana María i el seu pare | TELECINCO

Així mateix, s'ha conegut que després de passar uns dies amb el seu fill a Costa Ballena, ha tornat a Madrid. I ho ha fet per centrar-se en ella mateixa i pensar en tot el que li està passant aquest 2022.

La darrera imatge que tenim d'Ana María és de diumenge passat quan tornava sola des de Costa Ballena i era enregistrada pels reporters d'agències a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid Barajas.

Ahir mateix, a El programa del verano de Telecinco, el col·laborador Pepe del Real va apuntar un aspecte a destacar. Així, va afirmar que l'andalusa va tornar sense la companyia del seu marit a Madrid perquè tenia cita amb un especialista mèdic que l'està ajudant.

▶️ Edurne confirma sus problemas de salud y cancela todos sus proyectos

La realitat de la crisi matrimonial a casa dels Ortega

A més a més, el conegut tertulià va exposar que el proper mes de setembre la madrastra de Gloria Camila Ortega vol reprendre la seva vida. Sí, però, mentrestant, vol descansar i després tornar a la televisió, com havia fet fins a principis de juny.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
José Ortega Cano i Ana María Aldón a la Sálvame Fashion Week | Mediaset

Per la seva banda, al mateix espai de Telecinco, Antonio Rossi va donar les seves pròpies informacions sobre el futur que espera al matrimoni, que no sembla gens prometedor.

Tot i que és cert que Rossi va exposar que Ortega i Ana María encara no han parlat d'una possible separació, el periodista ha explicat una cosa important. I aquesta és que Ana María estaria disposada a acceptar aquesta ruptura només en el cas que el torero tingués intenció de separar-se.

Així les coses, veurem si finalment tots dos passen aquest sotrac que sembla que ja és massa llarg, o si definitivament les seves vides se separen i emprenen nous camins per trobar la felicitat perduda.