Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández revela el que les seves filles, Abril i Jimena, mai podran perdonar

Kiko Hernández revela la traïció que afectaria les bessones

Kiko Hernández va ser dels primers a decidir que no acamparia a les instal·lacions de Telecinco amb motiu del Sálvame Mediafest. El col·laborador es negava a acceptar la decisió de la direcció, mentre gran part dels companys així ho feien.

Es tractava del punt final després de tres setmanes, durant les quals els col·laboradors ho han donat tot. Els hem vist des d'interpretar cançons d'èxit fins a disfressar-se de Drag Queens. Ara, tocava viure l'experiència d'un festival des de les tendes d'acampada, però Kiko es va negar per una raó de pes.

Kiko Hernández es nega a acampar a Telecinco

A Kiko Hernández, passar la nit en una tenda d'acampada al Sálvame Mediafest juntament amb els seus companys va ser una idea que no el va atraure. Tenia clar que ell no seria qui obrís els ulls a les instal·lacions de Telecinco després de l'última gala del festival.

Mentre alguns dels seus companys es preparaven a les seves tendes, Kiko va confessar el motiu de declinar la invitació. Pel que sembla, passar la nit fora de casa seria una cosa que unes persones molt estimades per a ell no veurien amb bons ulls.

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández es nega a acampar a les instal·lacions de Telecinco. | Telecinco

 

«Per les meves filles, m'han dit que el petó de bona nit no me'l perdonen», confessava a Terelu quan aquesta li va preguntar el motiu. I és que, des que s'ha convertit en pare, el col·laborador no passa ni una nit fora de casa.

No és la primera vegada que confessa que la seva vida nocturna és pràcticament nul·la. Mentre alguns dels seus companys gaudeixen de la nit madrilenya, ell prefereix quedar-se a casa amb les seves filles.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández prefereix passar les nits amb les seves filles. | GTRES
 

Una cosa que el seu entorn té assumit i ni tan sols opten per intentar convèncer-lo perquè canviï d'opinió. Tant és així, que va preferir cancel·lar la seva feina al Deluxe per passar més temps amb les bessones.

Per ell, és fonamental arribar a casa abans que se'n vagin a dormir, ja que desitja veure-les i acompanyar-les al llit.

Kiko Hernández viu bolcat amb les seves filles

Kiko Hernández té clar que no hi ha res que li importi més a la vida que les seves filles. Des que van venir al món Abril i Jimena, el col·laborador va tenir clar que elles serien el més important.

No va dubtar a canviar els seus plans i, fins i tot, la seva feina a Sálvame. Mentre que abans anava al plató cinc dies a la setmana, ara es pren algun descans per atendre les nenes. Fins que no han passat cinc anys, Kiko no va tornar al plató del Deluxe.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández va tornar al Deluxe cinc anys després del naixement de les bessones. | Mediaset
 

Va ser el mes d'abril passat quan anunciava la seva tornada, «després de tants anys, torno al meu Sálvame Deluxe, ja és hora», publicava a Instagram. Un retorn que Maria Patiño també celebrava. «Feia més de cinc anys que no venia al Deluxe i els caps de setmana són sagrats per a ell», explicava.

I és que Kiko s'ha bolcat de ple amb la cura de les bessones, demostrant que és un gran pare. Intenta passar el màxim de temps possible amb elles i procura no perdre's ni un sol moment de les seves vides.

En el seu temps lliure, busca alternatives per passar-ho d'allò més bé, convertint-se en un nen més. Fa poc va compartir amb els seus seguidors la seva visita a una pista de bitlles, on Jimena va demostrar tenir un do especial.

Encara que intenta portar la seva vida tan privada com sigui possible, sí que sol compartir algun moment especial amb elles. Unes publicacions que mostren el costat més sensible i tendre del col·laborador i on deixa clar que està molt orgullós d'elles.