Muntatge Rocío Jurado i Rocío Carrasco

El secret de Rocío Jurado que atemoreix la seva filla Rociíto i que ja veu la llum

Rociíto rep la notícia que no esperava i revifa la guerra per la memòria de Rocío Jurado

Rociíto s'ha convertit en una més a l'univers Mediaset. El 2021 va revolucionar la cadena amb les espectaculars dades d'audiència que va aconseguir gràcies al seu documental Rocío, explicar la verdad para seguir viva.

Feia anys que no es prodigava en públic i pràcticament no parlava. Allò li va suposar una oportunitat d'or per exposar la seva família i el seu passat i per renéixer com un fènix.

Per a Telecinco va suposar un recolzament definitiu a índexs d'audiència, però l'avarícia trenca el sac. El públic es va cansar i els números van caure en picat.

La segona part del documental, En el nombre de Rocío, estava prevista per a la tardor, però la van guardar en un calaix. Allí estava quan van veure que Rociíto encara interessava, en la seva justa mesura.

Per segona vegada consecutiva, va remuntar una mica la malmesa audiència de Sálvame, amb la seva polèmica per Marta Riesco. Després d'això, sí que s'està emetent el documental, però per MiTele i prèvia subscripció. Els programes que volen agafen contingut seleccionat i així es manté viva la polèmica sense provocar cansament.

Qui està pendent i preocupat pel que s'està dient en aquesta segona sèrie documental de Rociíto, és la família. La filla de Rocío Jurado ha trepitjat l'accelerador i no pensa deixar-lo anar.

El documental ha anat acompanyat de la inauguració del Museu Rocío Jurado a Chipiona. Ara també vol tocar la làpida del seu pare, Pedro Carrasco.

La família, amb Amador Mohedano al capdavant, veu com Rociíto està comptant amb tot luxe de detalls i segons la seva percepció, la vida de la més gran. Deixa en molt mal paper els seus germans i la 'família mediàtica' als que ha titllat d'animals, d'aprofitats i diversos insults més.

Amador vol defensar-se dels atacs de la seva neboda, però sap que Telecinco és un camp de mines ubicat al terreny controlat per Rociíto. Així, doncs, està disposat a destapar tots els secrets de Rocío Jurado i a explicar la seva veritat.

El documental que destaparà els veritables secrets de Rocío Jurado

Rocío Jurado va parlar sempre amb afecte de la seva família. Segons Rociíto, era únicament de forma pública, ja que en la intimitat es coïa una altra cosa. Amador també vol donar la versió dels fets i ho farà amb documental propi.

S'emetrà a Youtube i s'hi defensarà dels atacs de Rociíto sobre la seva gestió com a mànager. Segons avança La Razón, moltes de les coses que s'han explicat són «mentides i barbaritats», que l'únic que fan és desprestigiar la imatge de Rocío Jurado.

Amador s'ha aliat amb el conegut youtuber Juanjus, un dels enemics de Rociíto que ja compta amb mig milió de seguidors al seu canal de Youtube. El documental s'emetrà a finals d'aquest mes, s'enregistrarà a Chipiona i constarà de diverses entregues.

El museu de Rocío Jurado, envoltat de polèmica

Un dels temes que causa més controvèrsia ara mateix a la família de Rociíto és el museu en homenatge a l'artista. Amador Mohedano va estar diversos anys treballant-hi i segons explica, tot l'espai expositiu ho ha fet ell.

S'ha inaugurat a principis d'aquest mes i tot el protagonisme se l'ha endut Rociíto. A ell ni tan sols l'han convidat, fet que no li ha agradat gens, ja que és la seva feina més estimada i un homenatge a la seva germana.

Mohedano
Rocío Jurado, protagonista de la guerra dels documentals familiars | Catalunya Diari

Una de les idees que porta Amador és que algun d'aquests capítols del seu documental s'enregistri allà, al museu. D'aquesta manera, intentarà rescabalar el mal que li han causat.

L'exmarit de Rosa Benito no estarà sol. Polítics, membres de l'Associació Cultural RJ o persones anònimes de Chipiona ratificaran la versió dels fets. Tot en nom de Rocío Jurado, és clar.