Bertín Osborne amb un jersei negre

Bertín Osborne, preocupat per la seva neta Micaela en descobrir que s'ha filtrat tot

A Bertín Osborne l'ha enxampat per sorpresa

Bertín Osborne està molt preocupat per tota la informació que ha sortit a la llum en referència a la seva neta Micaela. El passat 30 de juny, Claudia Osborne va donar la benvinguda a la seva primera filla, fruit de la seva relació amb José Entrecanales.

Després de nou llargs mesos, la nova integrant de la família va arribar per posar una mica de llum a la vida del seu avi. Sí, ja que aquest últim any i mig no ha estat gens fàcil per al cantant.

Muntatge Fabiola i Bertín Osborne
Bertín Osborne ho va passar molt malament després del divorci | GTRES

El passat mes de gener del 2021, Bertín Osborne i Fabiola Martínez van anunciar que se separaven després de més de 14 anys de matrimoni i dos fills en comú. Segons va explicar la veneçolana al seu moment, aquesta decisió la van prendre després d'«un deteriorament de la relació perllongat en el temps».

Tot i que li ha costat molt superar aquesta ruptura, el presentador de Mi casa es la tuya sembla que ja ha aconseguit sortir a la superfície. I una de les persones que més l'ha ajudat en aquest procés ha estat, precisament, la seva neta, qui ha sigut tota una alegria per ell, ja que no va poder contenir l'emoció quan la va conèixer.

«Quan va veure la nena... bé, la meva germana la va agafar i li va dir 'té'. Estava com un nen al matí de Reis, li vaig fer cinquanta fotos, estava encantat», va assegurar Eugenia Osborne en una de les seves darreres intervencions públiques.

Tot i aquesta gran alegria i felicitat, ara, l'artista està molt preocupat per tota la informació que s'ha filtrat de la seva petita als mitjans de comunicació del nostre país.

Bertín Osborne s'assabenta de tot el que s'ha explicat sobre la nova neta

Bertín Osborne s'ha assabentat de tota la informació que una persona ha fet pública sobre la petita Micaela. Aquest dimarts, 12 de juliol, Claudia Osborne va reaparèixer a les seves xarxes socials després de dues setmanes allunyada del focus mediàtic.

Així és, ja que, després de donar a llum la seva primera filla, la 'influencer', es va voler prendre uns dies de descans per poder gaudir al màxim de la seva faceta com a mare. Ara, però, a través dels stories del seu compte d'Instagram, ha volgut compartir amb tots els seus seguidors com es troben ella i la seva filla.

Primer pla de Claudia Osborne, una de les filles de Bertín Osborne
La filla de Bertín Osborne reapareix públicament | GTRES

«Hola, nois. Bé, doncs ja soc per aquí després de dues setmanes desapareguda, però bé, ja sabeu que ha nascut la meva filla. I res, he aprofitat aquestes dues setmanes per adaptar-me una mica a la nova vida, per conèixer-la a ella», començava a explicar.

«Què us puc dir. Que no puc estar més feliç i que la nena està estupenda», ha assegurat Claudia, per tranquil·litzar tots els seus 'followers'. Per últim, la filla de Bertín Osborne no es va voler acomiadar sense abans agrair tots els missatges de suport que havia rebut els últims dies.

«Moltes gràcies per tots els missatges que m'heu estat enviant. A poc a poc aniré reprenent les xarxes. Us demano una mica de paciència, perquè és veritat que he d'aprendre a compaginar-ho tot una mica», finalitzava.

La filla de Bertín Osborne dedica unes tendres paraules al seu nadó

Encara que aquesta no és la primera vegada que la filla de Bertín Osborne fa acte de presència a les seves xarxes socials després de donar a llum. El 5 de juliol passat, la 'influencer' va compartir al seu compte d'Instagram una imatge molt especial: mare i filla es donaven la mà per primera vegada.

Primer pla de Claudia Osborne.
Claudia dedica unes paraules emotives a la seva filla | Europa Press

«30/06/22, el dia que em va canviar la vida. El dia que vaig sentir l'amor més gran que he sentit mai. Gràcies, vida per concedir-me-la i gràcies, Micaela per escollir-me», va començar escrivint Claudia.

«Vull, també, aprofitar el 'post' per donar-vos les gràcies a tots els que esteu escrivint-me per donar-nos l'enhorabona, sou moltíssims i em sento molt privilegiada per tenir una comunitat tan afectuosa com la que hem construït aquí. Gràcies, gràcies, gràcies», concloïa.