Fotomuntatge d'Anna Simón i Lucho Soriano amb la cara pixelada

La catalana Anna Simón revela qui és el pare del bebè que espera (i és d'Antena 3)

L'avançat embaràs d'Anna Simón desperta la curiositat per saber qui és el pare

Anna Simón es troba pletòrica amb el seu primer embaràs i així ho mostra a les xarxes socials. Fa poc va penjar una foto on la protagonista absoluta és la seva panxa enorme. La presentadora acompanyava la imatge amb l'etiqueta #babyiscoming (ja ve el nadó) i la descripció «ja queda menys».

D'aquesta manera entranyable, Anna Simón comparteix amb els seus seguidors l'última etapa de la seva gestació. Per descomptat, la publicació ha rebut milers de reaccions.

El febrer passat, Anna Simón va decidir fer públic el seu embaràs, també a través d'Instagram. L'enrenou no es va fer esperar i la seva maternitat va ser una cosa que va agafar de sorpresa la majoria.

De qui és el fill que espera Anna Simón?

La vida sentimental de la presentadora catalana ha passat força desapercebuda fins ara. El seu estat de bona esperança ha despertat la curiositat de molta gent, però ja sabem qui és l'afortunat.

Anna Simón amb cua i somrient en un photocall
Anna Simón, molt feliç pel seu embaràs . | GTRES

Tot és gràcies a Miki Nadal. El 'showman' no va poder evitar nomenar el pare de la futura criatura en un comentari a Instagram.

«Aquí hi ha la vida! Enhorabona, Simona, fa gust veure la teva cara de felicitat. Gaudeix-ho molt i fes un petó a Lucho. Ganes de veure't i ajuntar panxes...», va ser el text de Miki al post d'Anna Simón.

Però, qui és aquest Lucho a què fa referència Nadal? Doncs no és cap altre que Lluís Soriano. Tot i que tots els seus companys el coneixen per l'apel·latiu de «Lucho».

Lluís, de 41 anys, es dedica al món de la caracterització i el maquillatge. De fet, va formar part de l'equip de caracterització d'un dels programes insígnia d'Antena 3: 'Tu cara me suena'.

El 2012, Anna Simón va participar a la segona temporada d'aquest concurs de talents protagonitzat per celebritats.

Gràcies a la seva feina, on passa moltes hores al costat dels concursants per aconseguir la transformació perfecta, Lluís va poder conèixer Anna.

Així doncs, durant el seu pas per 'Tu cara me suena', Anna va tenir l'oportunitat d'encarnar diferents artistes. Katy Perry, Madonna, Jennifer Lopez, Marisol, Alaska o Lola Flores en van ser alguns.

Tot i això, cal destacar que va causar sensació per la seva metamorfosi a Kylie Minogue. La periodista i presentadora lluïa esplèndida en la caracterització com la diva pop australiana.

Malgrat la seva estreta relació, tant Anna com Lucho han volgut mantenir un perfil baix al respecte. La parella s'ha abstingut de penjar cap foto junts a les xarxes socials. Tot i això, altres concursants del programa no han tingut objecció a sortir al costat de l'artífex de les seves genials transformacions.

La parella d'Anna Simón no només ha treballat en programes i sèries de televisió com 'Velvet Colección', sinó també al cinema. De fet, Lucho ha rebut diverses nominacions al Goya per la seva tasca a les pel·lícules 'Año de gracia' (2011) i 'Historia de mi muerte' (2013).

'Historia de la mi muerte', pel·lícula per la qual la parella d'Anna Simón va ser nominat al Goya.
'Historia de la mi muerte', pel·lícula per la qual la parella d'Anna Simón va ser nominat al Goya. | Trendings 

Encara que sense nominació, un dels seus grans èxits ha estat la seva intervenció a 'El fotógrafo de Mauthausen' (2018). Gràcies al seu treball excepcional, Mario Casas va poder ficar-se a la pell d'un personatge molt complex.

Anna Simón, a més d'esperar el naixement del seu fill, també està immersa en una nova etapa professional. Ha deixat les seves col·laboracions a 'Zapeando' i 'El Hormiguero' i ha tornat a la cadena que la va veure néixer professionalment.

El setembre passat, Anna Simón va començar a TV3 'Lloguer a primera vista', un nou reality on joves i avis conviuen junts.