Primer pla de Federico Jiménez Losantos.

Federico Jiménez Losantos confirma la trista realitat i impacta la seva dona María

Federico Jiménez Losantos ha explicat el que està passant

Federico Jiménez Losantos, un dels presentadors radiofònics més importants del país, ha d'enfrontar-se a un nou rival.

Jorge Javier Vázquez ha parlat d'ell i no li ha deixat bé, així que no ha tingut més remei que venjar-se. La seva resposta a l'atac ha sorprès tothom, encara que la seva dona, María Prado, coneix el temperament del comunicador.

Federico Jiménez Losantos té una relació estable amb Maria, que està impactada per tot el que està passant.

Jorge Javier Vázquez ha acusat el mitjà Libertad Digital de difondre informacions falses i el líder d'EsRadio s'ha sentit al·ludit. Ha aprofitat el seu programa Es la mañana de Federico per llançar una sèrie de preguntes, les respostes de les quals podrien enfonsar el català.

Imatge de María Prado amb Federico Jiménez Losantos.
Federico Jiménez Losantos va participar amb María Prado a un programa de Telecinco | Mediaset

Federico defensa que tot el que ha explicat sobre Sálvame és veritat.

Recordem que el programa de Telecinco està sent investigat perquè suposadament els responsables estan acusats per un delicte. Estem parlant de la famosa «Operació Deluxe», una trama judicial que ha esquitxat a 140 famosos.

Federico sempre ha estat molt sincer i no pensa fer excepcions amb cap tema. «És mentida que el jutge estigui instruint una causa?», li ha preguntat a Jorge Javier en un to contundent. Però ha anat més enllà: «Estàs mentint tu perquè estàs mort de por i ja no tens edat per anar a l'INEM».

Losantos ha explicat la trista realitat de l'equip de Sálvame, un programa que semblava invencible i que arrasava en audiència fa anys.

Sembla que tots els col·laboradors i presentadors del programa hauran de treballar fora de la petita pantalla, almenys això és el que pensa el públic. Podrien haver comès errors forts que estan sent investigats per la justícia espanyola.

Federico Jiménez Losantos ataca: «Ens heu estafat»

Fa més de 50 anys que Federico és al costat de la seva dona María Prado, a qui va conèixer a la universitat quan era estudiant. Tots dos porten una vida molt discreta i allunyada de l'escàndol, encara que el periodista radiofònic sol generar grans polèmiques pels seus comentaris.

Darrerament s'ha defensat dels atacs de Telecinco com només ell sap fer-ho: convèncer al públic.

Primer pla de Federico Jiménez Losantos.
Federico Jiménez Losantos té un exitós programa de ràdio | GTRES

Losantos està convençut, com molts espectadors, que Sálvame acabarà desapareixent en qualsevol moment.

La famosa «Operació Deluxe» ha aconseguit que el programa estigui en boca de tothom i cada cop reben més comentaris ofensius. Però les víctimes no són ells, és possible que els grans perjudicats siguin els 140 famosos que presumptament han estat investigats.

▶️ Jorge Javier Vázquez, descompuesto al confirmarse la muerte de una persona cercana

El presentador estrella d'EsRadio ha enviat un missatge que afecta Vázquez i els seus directors, paraules que han estat força aplaudides. «No haver delinquit durant una dècada ni haver-ho amagat a la gent. Ens heu enganyat Jorge Javier, ens heu estafat i heu presentat coses d'investigació divertides, però que en realitat era espionatge il·legal».

Federico Jiménez Losantos acusa sense por

Federido ha parlat al seu programa radiofònic d'una dura realitat que inclosa les xarxes socials ho saben.

Gran part del públic pensa que el programa Sálvame podria haver comès alguns delictes. Però és important deixar clar que el jutge no ha dictat sentència, encara que els espectadors ja ho hagin fet.

Losantos ha advertit a Jorge Javier Vázquez: «No baixeu del pedestal, però no hi ha pitjor caiguda que la del ruc». El discurs del periodista està sent molt comentat, ja que és un dels pocs que s'atreveix a parlar clar.

No té por i sap que el famós programa de Telecinco ha perdut molt de poder en els últims temps.