Primer pla de David Bustamante.

David Bustamante se n'afarta i confessa a la seva parella que no hi haurà boda

David Bustamante, disgustat amb la decisió de la seva companya de professió

David Bustamante, cantant de música en espanyol, acaba de conèixer els plans que té Chenoa amb el seu casament. Després de dos anys de pausa a causa per la pandèmia, l'esdeveniment més esperat ja té data: el 22 de juny de 2022. Chenoa ho va publicar com a exclusiva a la revista 'Hola!'.

Estrenarà un preciós vestit del dissenyador Hannibal Laguna, del qual encara no se sap cap detall. Tampoc no es coneix el destí de la lluna de mel que la parella ha triat. 

Després de la fama de 'Operación Triunfo', molts concursants han patit problemes
David Bustamante i altres triomfits es queden fora del casament de Chenoa. | GTRES 

Però no sembla que sigui com s'havia de celebrar des del principi. El 2020, el seu enllaç seria amb tots els luxes, però ara els nuvis han decidit fer una festa molt més íntima. «Tots dos tenim familiars molt grans i volem protegir-los», ha confessat Chenoa a la revista 'Lecturas'.

Per aquest motiu, han hagut de reduir la llista de convidats. A més, ha decidit fer un sopar amb els triomfits, però no coincidirà amb el dia del casament.

Chenoa i Miguel passejant per Madrid
Chenoa al costat del seu promès desitjant que arribi el casament. | GTRES
Una decisió que no ha agradat gens a molts dels que ja havien confirmat la seva assistència. Entre ells, n'hi ha alguns que Chenoa no ha volgut convidar en aquesta segona data. 

Així doncs, David Bustamante, Manu Tenorio i Nuria Fergó s'han quedat fora. Tampoc Àlex Casademunt, que va morir en un tràgic accident fa un any ni David Bisbal, que ja no va acceptar la invitació en la primera data.

Tot i això, els no convidats han intentat esquivar el tema com han pogut. «Això són coses seves, no puc dir res», va declarar Nuria fa poc. «M'encantaria anar-hi, però el que realment m'encantaria és que sigui molt feliç», concloïa Manu, que no havia estat convidat des d'un primer moment.

David Bustamante, indignat amb la decisió sobtada de Chenoa

David Bustamante en una roda de premsa.
David Bustamante, indignat amb la decisió de la seva companya. | GTRES 

De la mateixa manera, no tothom ha felicitat els promesos. David Bustamante estava molt il·lusionat amb l'enllaç de la seva companya de professió. Tot i això, el canvi de Chenoa tan inesperat ha sorprès, en especial, el triomfit.

Davant la ferma postura de Chenoa, Bustamante ha decidit comunicar-ho a la seva nova xicota, Yana Olina, amb qui no té plans de casament de moment.

Tots dos tenien ganes d'assistir-hi, però la decisió de Chenoa ha canviat el rumb de la parella. Ara Chenoa està pensant on marxaran de viatge de nuvis, encara que és una destinació desconeguda per a tots.

La mala sort que preocupa David Bustamante

Sembla que a David Bustamante el persegueix la mala sort. Aquest dissabte, el cantant actuaria al Palau de Congressos de Mèrida. Tot i això, no ha pogut assistir perquè s'ha cancel·lat.

Primer pla de David Bustamante amb el rostre seriós
David Bustamante ha de cancel·lar el seu concert a Mèrida. | GTRES

El motiu d'aquesta informació desagradable ha estat el nombre insuficient d'entrades venudes del concert. Tot i que a la pàgina oficial del triomfit sortia que estaven esgotades, la productora del concert ho ha desmentit.

A més, ha afegit que econòmicament no era possible fer l'espectacle.

▶️ José Luis Losa, ganador de Supervivientes, narra el infierno que vive tras perder a su mujer

Aquestes entrades oscil·laven entre 35 i 40 euros. Això podria ser la principal raó per als fans, ja que no estan passant pels seus millors moments. De la mateixa manera, les persones que les havien comprat rebran els diners de tornada en un termini de 90 dies com a màxim.