Muntatge reina Sofia i rei felip

La cita secreta de la reina Sofia que posa nerviós el seu fill Felip

La pròxima trobada de la reina Sofia que pot posar en un compromís la família reial

La reina Sofia preocupa amb els seus compromisos personals el seu fill, Felip VI.

 

El rei porta tot el seu regnat intentant cuidar la seva imatge i la de la família reial, però aquests no l'ajuden de cap manera. La seva preocupació ha estat més evident amb les estafes del seu pare, Joan Carles I, i el frau a hisenda del seu excunyat, Iñaki Urdangarin.

Així mateix, el rei Felip VI fa poc s'ha assabentat d'un fet comprometedor per a la casa reial. La seva mare podria estar quedant amb persones que suposarien un risc per a la imatge. A més, ha mostrat un gran interès per la salut d'un personatge molt conegut, Antonio Resines.

Antonio Resines en un plató de televisió
Antonio Resines, molt agraït del suport dels seus éssers estimats i dels seus seguidors | Europa Press

El desembre passat, Resines va ser ingressat a l'UCI per una falta de respiració que va derivar a una pneumònia bilateral. L'amic de la reina Sofia feia dies que tenia molèsties al cos i dificultats a l'hora de respirar. Així mateix, va decidir anar a l'hospital Gregorio Marañón, on va estar gairebé 50 dies hospitalitzat.

▶️ El desgarrador relato de Antonio Resines sobre su enfermedad

El protagonista de Los Serrano va confessar que, quan va despertar del coma, havia rebut més de 1 500 missatges de suport. Tot i que no va aconseguir contestar tothom, està molt agraït amb tota la gent que li va dedicar un minut per escriure'l. Va reconèixer que el va sorprendre que la gent es preocupés tant per la persona.

La reina Sofia ofereix ajuda al protagonista de Los Serrano

Després d'haver explicat el seu despertar a l'hospital i les mostres d'afecte que va rebre dels seus seguidors i familiars, va declarar que li va impressionar l'atenció que van tenir els reis actuals. No obstant això, va esmentar que no van ser els primers de la casa reial que es van posar en contacte amb ell.

La reina Sofia, a causa de la seva gran amistat amb l'esposa de Resines, va ser la primera que va contactar amb el malalt. Després, li va trucar el rei Felip VI, la infanta Cristina i la infanta Elena.

Pla general de la reina Sofia
La reina Sofia es preocupa per la salut de Resines | GTRES

Al telèfon, la mare de Felip VI li va donar mostres d'afecte i de suport. A més, va afegir veure's per fer un cafè i posar-se al dia de tot el que li havia passat.

«Quedem per fer un cafè. El que passa és que encara no hem consumat la cita», va comentar Resines.

Això podria posar en un compromís la senyora Sofia perquè la premsa del cor podria especular sobre la seva relació. Fet que ha inquietat el seu fill després d'assabentar-se de les paraules d'Antonio Resines. Tanmateix, no hi ha la certesa que la reina Sofia vagi amb altres intencions diferents a una quedada entre amics.

Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente passejant pels carrers de Madrid després de la covid.
Els amics de la reina Sofia passegen per Madrid després del seu ingrés a l'UCI | Europa Press

 

La implicació de la reina Sofia amb l'Alzheimer

No és estrany pensar que Sofia es preocupi per les malalties dels seus éssers estimats, ja que sempre que ha pogut ha intentat ajudar. La reina emèrita sempre ha destacat per la gran implicació que té amb l'Alzheimer.

El 2017, va viatjar fins a Portugal per presenciar la inauguració mundial de la investigació de l'Alzheimer. Dos anys després, el 2019, va donar beques a la Fundació Alzheimer.

Cal esmentar que, des que el seu marit va abdicar el 2014, Sofia s'ha involucrat a donar suport a actes benèfics, sobretot, relacionats amb l'Alzheimer.

L'interès en aquesta malaltia neix d'Eugenia de Grècia, que la patia i, finalment, va morir per això. Tot i el parentiu llunyà, després d'aquesta mort, la mare de Felip VI no ha deixat de banda la investigació i ha ajudat en tot el que ha pogut.