Mónica Naranjo

La catalana Mónica Naranjo i la seva casa de 3 milions a Barcelona: dràstica decisió

La va posar a la venda per gairebé 3 milions d'euros

A tots ens agrada saber en quines espectaculars cases viuen els nostres famosos. Però el que més ens crida l'atenció és poder veure com són, tant per dins com per fora, les seves mansions.

La casa de la cantant, compositora, productora musical i presentadora Mónica Naranjo, és notícia, ja que l'artista ha pres una decisió que afectaria el futur del seu habitatge. 

Ja fa un temps que va saltar la notícia sobre la venda de la casa de la catalana Mónica Naranjo.

Doncs bé, finalment la possible venda de la mansió 'Villa Naranjo' s'ha dissolt per determinació de l'artista. Segons informa 'Semana', sembla que la del 'Sobreviviré' encara viurà a la seva llar.

La va posar a la venda per 2,85 milions d'euros

L'any 2020, la cantant va presentar l'últim capítol de la seva sèrie documental 'Mónica i el sexo', on ens feia partícips de la residència on vivia. 

Ja en aquell moment va deixar entreveure que tenia pensat vendre el que, fins al moment, havia sigut el seu domicili. 

Venda causada pel tempestuós divorci que havia viscut amb l'ex-Mosso d'Esquadra, Óscar Tarruella l'any 2018. «M'he divorciat, visc en una casa enorme, sola», sentenciava Naranjo.

Està situada en ple centre del Litoral de Catalunya

La mansió, situada a la comarca del Maresme en una privilegiada  urbanització de Sant Andreu de Llavaneres, disposa de 900 metres quadrats construïts i 3.000 de parcel·la. 

La de Figueres, viu en una casa realment gran i luxosa. La qual compta amb 7 dormitoris, vuit lavabos, un gimnàs, una bodega i, com no podia faltar a causa de la seva professió, un estudi de música. 

▶️ Un petit poble de Catalunya, escollit un dels més bonics de tot Espanya

Rosalía propietària d'una mansió de Manresa

Ja fa unes setmanes que vam ser coneixedors que la compositora de 'Motomami', Rosalía, s'havia comprat el mas de 'La Morera' a Manresa, Bages. On viurà amb la seva actual parella, el cantant Raw Alejandro.

La mansió, esta repleta d'història i protegida com a bé cultural d'interès local. Originalment, l'edifici era un mas, però entre els anys 1903 i 1905, l'arquitecte Ignasi Oms la va convertir en una casa senyorial per a l'industrial tèxtil Josep Portabella.