Alba Santana

Alba Santana no perdona un cantant pel que va passar amb la mort de la seva mare

Alba Santana no es pot oblidar del que va passar aquell dia

Alba Santana encara continua assimilant les morts dels seus dos pares.

 

I és que el 2021 no va ser un bon any per a la jove, ja que amb només sis mesos de diferència es va haver d'acomiadar per sempre de les dues persones més importants de la seva vida.

A la noia li ha costat molt superar la mort de Mila Ximénez, tot i que ja sabia com acabaria la història. Però això no va passar amb el seu pare, el tenista Manolo Santana, ja que van haver de passar alguns mesos perquè pogués assimilar la seva pèrdua.

Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall
Alba Santana sempre ha estat molt unida a la seva mare | GTRES

Alba Santana sempre ha estat un dels grans suports de la periodista. Cada vegada que tenia l'oportunitat, Mila Ximénez presumia de la seva petita als platós de televisió; encara que hi havia una altra persona que també estimava molt.

Ara, Jorge Javier Vázquez ha explicat a Sálvame que, tant ell com Alba Santana, estan molt enfadats amb un dels cantants més famosos del nostre país.

Alba Santana ni oblida ni perdona

Alba Santana estava molt unida a la seva mare. Tant és així que, durant tota la seva malaltia, no se'n va separar ni un segon d'ella.

Per a la filla de Mila Ximénez el més important era aconseguir que la seva mare estigués el millor possible durant els seus últims dies de vida. I una de les coses que va ajudar a la periodista a suportar la seva malaltia van ser les cançons de Pablo Alborán.

Muntatge amb fotos de Pablo Alborán i Mila Ximénez.
Alba Santana no perdona el que Pablo Alborán li va fer a la seva mare | Catalunya Diari

La col·laboradora de Telecinco tenia una amistat molt especial amb aquest cantant malagueny, i per això hi ha una cosa que Alba Santana no li pot perdonar.

Aquest dimecres, 6 d'abril, Jorge Javier Vázquez i la resta de col·laboradors de Sálvame van comentar la visita de l'artista a La Resistència. Durant aquesta entrevista, Alborán va mostrar la seva millor faceta, però això no ha acabat de convèncer al presentador.

«Sento fred cada cop que el veig», ha dit el presentador molt molest amb el cantant. «Mila Ximénez, que estimava a Pablo Alborán, estava tot el dia parlant d'ell. "Fixa't el que m'ha regalat", "fixa't l'àudio que m'ha enviat"... Ell estava per sobre de tothom».

Tant Alba Santana com Jorge Javier no poden oblidar el que el cantant li va fer a Mila Ximénez després de la seva mort. I és que l'equip de Sálvame va intentar posar-se en contacte amb l'artista, però els va ser impossible.

«El dia que se'n va anar Mila, aquest programa va intentar per tots els mitjans obtenir una mica de Pablo Alborán: un àudio, un vídeo, una trucada telefònica… Una cosa per dir adeu a Mila, però ens va ser impossible», ha explicat el presentador de Sálvame.

▶️ Jorge Javier Vázquez, descompuesto al confirmarse la muerte de una persona cercana

«Ho vam intentar per tots els mitjans i des de llavors, la veritat, és que a mi Pablo Alborán m'ha decebut bastant», ha dit l'amic de Mila.

A Alba Santana li hauria encantat que el cantant hagués dedicat uns segons a homenatjar a la seva mare, ja que ella l'adorava, però això és una cosa que mai va arribar a passar.

Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
Jorge Javier Vázquez està molt decebut amb el malagueny | GTRES

«Ja saben com es posa aquest programa quan vol aconseguir alguna cosa. Ens conformàvem amb qualsevol cosa, amb un àudio, amb un vídeo, amb una foto, amb un "hola"», ha explicat el periodista.

Jorge Javier Vázquez ha volgut deixar clar que les seves paraules no són «plenes de retrets», simplement és «decepció», ja que la mare d'Alba Santana sempre «s'emocionava quan parlava de Pablo».

I encara que han intentat justificar a l'artista, el presentador de Telecinco no opinava el mateix. «De la marxa de Mila era impossible no assabentar-se'n. A mi m'ha fet molt de mal. A mi i a tot l'equip… Jo sabia que tard o d'hora ho diria».