Anna Simón somrient en un photocall

Anna Simón reapareix i ningú la reconeix: com ha canviat després de deixar La Sexta

Fa temps que està allunyada dels focus, però el seu retorn ha estat sorprenent

Anna Simón ja fa molts mesos que va prendre una decisió sorprenent com va ser abandonar la seva feina a La Sexta. Va prendre una decisió valenta deixant el seu lloc de col·laboradora i puntual presentadora de 'Zappeando'. I després d'un temps una mica desapareguda, ha reaparegut i ho ha fet amb un aspecte totalment irreconeixible.

La comunicadora catalana s'ha mantingut durant l'últim any bastant apartada del món televisiu. Les seves aparicions a la petita pantalla han estat realment esporàdiques. Alguna d'elles ha estat, per exemple, la seva col·laboració en el programa de Patricia Conde de #0, 'Nadie al volante'.

Fora d'això, les poques coses que sabem d'Anna Simón és gràcies a les seves publicacions a les xarxes socials. I tot i així, no és una persona que es prodigui molt en aquestes. Però les poques publicacions que fa, normalment acaben tenint una gran repercussió entre els seus seguidors i entre els que no ho són.

En els últims dies, ella ha estat una més de les famoses que ha caigut en una de les tradicions d'aquesta època estiuenca. No són poques les 'celebrities' que aprofiten aquests mesos de calor per mostrar-se sense complexos i sense maquillatge. I com era d'esperar, això no ha passat desapercebut a les xarxes socials.

El posat més natural d'Anna Simó

Segurament, aprofitant que en aquestes primeres setmanes d'estiu la seva pell ja ha agafat una mica de color, s'ha volgut mostrar tal com és. Ha compartit una sèrie de fotos totalment al natural en el seu compte d'Instagram. Això sí, en elles li ha posat un bon filtre, fent que molts hagin afirmat que estava irreconeixible.

Anna Simón fa un temps que va decidir traslladar-se a una casa als afores de Madrid. Allà viu tranquil·la i allunyada dels focus mediàtics. Però pel que sembla, no ha perdut el bon humor que la caracteritzava en el seu pas pel programa de La Sexta.

Si no, només cal veure la seva última publicació en el seu compte d'Instagram. Sembla que va voler aprofitar l'avorriment de fer un viatge en cotxe com a copilot. I quina cosa millor per matar el temps que compartir-ho a les seves xarxes.

«Quan t'avorreixes al cotxe (de copi) i et fas unes 'fotitos' amb una mica de filtre (gairebé res). Gràcies a tots els qui em vau enviar missatges ahir felicitant-me el sant!», Aquest era el missatge que escrivia a Instagram.

Molts dels comentaris han volgut destacar que maca estava sense maquillatge. En aquesta línia anaven Xuso Jones o la seva excompanya a 'Zappeando' Lorena Castell. Però, en canvi, hi ha altres a qui sembla que no l'acaben de veure bé: «Aquesta ets tu? De debò?».