Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre

Risto Mejide i Laura Escanes, en perill: «Si ens passa alguna cosa, ja sabeu per què»

Algunes persones han filtrat informació molt personal sobre Risto Mejide i Laura Escanes

Semblaven unes vacances tranquil·les perRisto i Laura Escanes, però van camí de convertir-se en un malson. La parella gaudia d'un merescut descans a Menorca amb la seva filla, Roma, quan han vist que es filtraven dades d'ells.

Des de fa temps suporten crítiques i insults per part dels 'haters'. Aprofiten les xarxes socials per carregar amb duresa contra els dos. No obstant això, hi ha certes línies que no estan disposats que se sobrepassin.


La informació que s'ha fet pública sobre la Laura Escanes i Risto és l'adreça de la casa on viuen a Barcelona. S'ha compartit també a través de grups de Telegram.


Però el mal no es queda aquí. La persona que es va encarregar de filtrar-ho va escriure un missatge amenaçant. «Ja sé on viu aquest malparit. Qui s'apunta a anar a per ell?», assenyalava.

El perill dels missatges amenaçadors Risto Mejide i Laura Escanes

Els seguidors de la parella no es quedaven de braços creuats i van voler denunciar la situació. «Em sembla indignant, alhora que perillós, que es difongui la direcció particular de Risto Mejide», deia un d'ells.


Per això ha decidit des de fa un temps reduir al màxim la seva exposició pública. Prefereix mantenir-se en un segon pla. «Suposo que per això cada vegada intento protegir més i mostrar menys», explicava Risto fa uns mesos.

Hi ha hagut un gran enrenou al voltant d'aquesta informació. Fins i tot la mateixa Laura Escanes ha volgut pronunciar-se. «Bé, si ens passa alguna cosa, ja sabreu per què», va apuntar la influencer.


En vista que la seva seguretat està en perill, no han dubtat a posar-ho en coneixement de la policia. Des de fa un temps, Laura ha anat fent públic el continu assetjament que pateix tant ella com la seva família. Només per ser cares conegudes viuen en un clima de molta tensió i amenaces.


Es desconeixen els motius reals pels quals s'han filtrat aquesta informació tan delicada. Algunes fonts creuen que pot ser degut a les últimes polèmiques en què s'ha vist implicat el presentador.


En un dels últims programes de 'Todo es verdad', Risto Mejide es mostrava contrari a les pseudociències. A més, no tenia inconvenients a atacar a la seva companya Paz Padilla per donar-li difusió a aquest tipus de pràctiques.

Es va iniciar com una simple baralla entre seguidors de tots dos a les xarxes socials. No obstant això, amb el temps, el cas es va agreujar fins a esdevenir atacs diaris i personals contra el publicista.


Paz Padilla va voler donar explicacions sobre els seus comentaris, fins i tot abans que s'emetés el programa. «Vull demanar disculpes perquè se m'ha malentès. Quan jo recomano la biodescodificació, em refereixo a les emocions», apuntava Padilla.

Aquest espai de Cuatro aborda els temes amb molta claredat i en els últims mesos han denunciat alguns casos perillosos. Això és una cosa que no ha agradat a certes persones, que possiblement no hagin trigat a reaccionar.