Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sonsoles Ónega, presentadora del programa Ya es mediodía a Telecinco

Sonsoles Ónega incendia la xarxa amb el seu gest a Olga Moreno: «Els meus fills també»

Sonsoles Ónega ha fet un 'gest de complicitat' a la guanyadora de 'Supervivientes'

Sonsoles Ónega és la periodista que està al capdavant de 'Ya es mediodía', un programa on s'analitza l'actualitat del país. Precisament aquesta circumstància és la que l'ha portat a abordar l'especial d'Olga Moreno a Telecinco. I ha aprofitat l'ocasió per fer-li un 'gest de complicitat'.

En concret, en certa manera, li ha donat el seu suport a una qüestió i això ha generat una gran controvèrsia. Les xarxes han 'cremat' contra ella.

Sonsoles Ónega i el seu comentari inesperat

La presentadora ha sorprès a tothom pel detall que ha tingut amb Olga. Tot ha succeït quan estaven abordant una notícia sobre l'actor Ashton Kutcher i la higiene dels seus fills. I és que aquest ha donat a conèixer que només es dutxen quan estan bruts.

El col·laborador Marc Calderó ha volgut conèixer el punt de vista de la conductora de l'espai sobre aquesta informació. Ella l'ha donat, però amb unes paraules que són sorprenents i inesperades. Sí, perquè han estat un 'gest de complicitat' personal a Olga Moreno.

En efecte, ha exposat: «Soc molt neta, però et diré una cosa: Els meus nens, alguna vegada, han tingut polls».

D'aquesta manera, ha volgut donar suport a la triomfadora de 'Supervivientes', ja que havia estat acusada per Rocío Carrasco de falta d'higiene. Aquesta va comptar en la seva sèrie documental que quan els seus fills estaven amb el seu pare i amb Olga, els tornaven amb polls.

Exactament va revelar: «M'he passat sis anys de la meva vida dedicant-me a caçar polls. De la meva casa se n'anaven com dos pinzells i quan tornaven als 15 dies me n'havia de tornar a anar de caça. Venien minats».

En l'especial que va concedir la madrastra de Rocío Flores, es va mostrar poc clara al respecte. Es va contradir quan va exposar si era cert o no que els petits havien patit aquest problema capil·lar. L'única cosa que va deixar clar és que «jo no soc una porca».

I és a la seva postura a la qual ara ha donat suport a la conductora de 'Ya es mediodía' amb les seves paraules. Ha deixat clar que es pot ser net i tenir polls en un moment donat.

És més, una de les seves col·laboradores, Cristina Cifuentes, també ha avalat les seves paraules. Ho ha fet dient: «Tots els nens han agafat polls a les escoles. A mi em van dir que com més net el pèl, més els pateixen».

El fet que 'sense venir al cas', Ónega hagi mostrat el seu suport a Moreno, ha ofès gran part dels seus espectadors. Per aquest motiu aquests han deixat palès el seu malestar a través de Twitter.

Han escrit missatges molt crítics contra la periodista, com ara: «Directament s'ha menjat a Olga» o «No pot portar cap programa. Fa llàstima».

Sonsoles Ónega, enmig de la controvèrsia

No només pel seu comentari, la periodista està enmig de la polèmica. També ho està per ser qui es troba al capdavant d'un programa que és un veritable 'foc creuat'. Ho és entre els qui ataquen Olga, com seria el cas d'Alba Carrillo, i els qui la defensen, com Marta López.

Dues col·laboradores que justament han protagonitzat un moment d'alta tensió. Ho han fet quan l'última ha defensat l'exclusiva que va donar la seva amiga. Això ha portat al fet que Alba deixés clar que la madrastra de Rocío Flores havia posat límits a tot allò que se li preguntava.

Ho ha exposat dient: «Si està preparada per assumir l'entrevista, per què posa vetos i impedeix als periodistes preguntar amb llibertat?». López ha negat que això passés, però la seva companya li ha respost: «Però si estava fins i tot el seu advocat en una sala adjacent a plató».

Unes paraules, aquestes últimes, que han portat a Sonsoles a tornar a sortir en defensa de Moreno. La seva manera de fer-ho ha estat dient: «A veure si quan un s'asseu en un plató no ho farà com vulgui i amb les condicions que vulgui».

[predef]catalunya-diari-625[/predef]