Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

Antonio David i Rocío Flores, amb els ànims per terra després d'un cop de la justícia

Antonio David i Rocío Flores han perdut una de les seves batalles legals

Antonio David i Rocío Flores es troben travessant en aquests moments una etapa plena d'alts i baixos. Estan alegres pel triomf de la dona d'ell a 'Supervivientes', però la imatge de tots dos està en dubte.

Estan el punt de mira després del testimoni de la mare de la jove en la seva sèrie documental. Ell va ser acusat per Rocío Carrasco de maltractaments, un fet que li ha suposat l'acomiadament. De la jove es va descobrir, per la seva banda, que havia estat condemnada per donar-li una pallissa.

I, per si no n'hi hagués prou, estan baixos d'ànims per un altre motiu. En concret, perquè han rebut un inesperat cop de la justícia que destrossa totes les pretensions que tenien.

Antonio David i la seva primogènita pateixen un revés que no esperaven

Carrasco va explicar en la seva docu-sèrie l'agressió que havia rebut de la seva filla. No obstant això, mesos abans ja s'havia sabut d'aquesta. Sí, perquè 'Vanitatis' havia publicat la sentència en la qual la jove era condemnada per maltractaments continuats a la seva mare.

Rocío Flores va considerar que aquesta publicació atemptava contra els seus drets fonamentals. Per aquest motiu, no va dubtar a denunciar a la mateixa per un presumpte delicte de revelació de secrets.

Esperava aconseguir el suport de la justícia, però no ha estat així. Ha patit un enorme revés en assabentar-se que el titular del jutjat número 4 de Pozuelo de Alarcón ha decidit arxivar provisionalment el cas.

Aquest jutge ha establert que el mitjà va fer pública aquesta condemna «quan la denunciant és ja major». I ho va fer perquè «té una indubtable projecció pública en el món de la premsa rosa». A més, ha indicat que només «va informar d'un fet d'indubtable interès públic en tal sector, que afecta tant a ella com a la seva mare».

De la mateixa manera, l'autoritat judicial ha deixat clar que no hi ha cap indici que 'Vanitatis' hagi incorregut en revelació de secrets. Ha exposat que va actuar rigorosament dins de la seva tasca professional. I ho va fer en «l'exercici de la llibertat d'informació, amb dades que ja eren de coneixement general al sector periodístic».

Antonio David i la seva filla estan tristos per tot el que ha passat

El revés judicial patit ha fet, segons informa Saúl Ortiz en el diari 'ABC', que tant la filla com el pare estiguin baixos d'ànims. Ho estan perquè no podien imaginar que no els hi anaven a donar la raó en aquest assumpte. Estaven molt convençuts i confiats a guanyar la demanda, però no ha estat així.

Segons sembla, com indica el citat periodista, aquesta decisió judicial els ha deixat «tocats i gairebé enfonsats». I és que tenien previst obtenir la victòria per a després «explotar l'assumpte en els mitjans».

Malgrat tot, no es quedaran de braços plegats. Amb l'ajuda dels seus advocats, han presentat el corresponent recurs. Per això, caldrà esperar per veure si aconsegueixen recuperar-se o no d'aquesta primera derrota judicial.

Això sí, no és l'únic front que tenen obert davant la justícia. Ell ja ha anunciat que demandarà a la gran majoria dels col·laboradors de 'Sálvame', els seus excompanys.

Sense oblidar, per descomptat, que té en marxa un altre assumpte pendent amb la seva antiga empresa. Va denunciar a 'La Fábrica de la Tele' i a Mediaset per acomiadament improcedent. En aquest cas, el judici està suspès fins al pròxim mes de setembre.

És clar, l'ex i la primogènita de Carrasco estan disposats a tot per tal de 'netejar la seva imatge' i embutxacar-se uns diners. Han perdut una 'batalla', però no estan disposats a perdre la 'guerra'. Caldrà esperar per veure si aconsegueixen el seu propòsit o no.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.