Kiko Rivera amb els braços plegats, vestit amb una americana i camisa

Kiko Rivera podria tornar una altra vegada a rehabilitació

Kiko Rivera ha demanat ajuda a Irene Rosales per superar les seves addicions

Kiko Rivera va sorprendre els espectadors de 'GH DUO' quan va confessar que havia patit seriosos problemes amb les drogues. Isabel Pantoja li va donar l'esquena quan més ho necessitava i va ser Irene Rosales qui va ajudar-lo a sortir d'aquell infern.

Kiko Rivera va prometre recuperar-se al 100%, ja que va assumir que encara seguia tenint certs impulsos que podrien fer-li una mala passada. Sofía Cristo, que ha patit una situació similar, es va oferir a ajudar-lo proporcionant-li un bon tractament.

El marit d'Irene Rosales va triar superar les seves addiccions en silenci i no va acceptar els mitjans que li va proporcionar la filla de Bárbara Rey. Segons ha sortit publicat, prefereix tractar-se al seu domicili per no cridar l'atenció de la premsa.

Isabel Pantoja va estar molt preocupada per ell, tot i que no va saber demostrar-li que podia comptar amb ella per a tot el que necessités. La 'tonadillera' va negar-se al fet que el seu petitó ingressés en un centre de desintoxicació, així que ella mateixa se'n va ocupar del conflicte..

Kiko va assegurar que la seva mare únicament es va limitar a portar-lo a una casa allunyada de la pressió mediàtica durant una temporada curta. Va ser l'antiga col·laboradora de Viva la vida la que va haver de posar-se al capdavant de la situació.

Durant les últimes hores, diversos mitjans de comunicació s'han fet ressò d'una notícia bastant cridanera: el DJ podria tornar a teràpia. El cert és que mai s'ha posat en mans de professionals, com a mínim de forma continuada.

Sofía Cristo va confirmar a 'Sálvame' que el seu company de batalla mai va assistir a la clínica, tot i que es va comprometre públicament a fer-ho. Un testimoni anònim va parlar al programa sobre la possibilitat que l'andalús hagués recaigut.

Kiko Rivera assegura que no ha tornat a consumir d'ençà que es va comprometre ha sortit d'aquell infern. De fet, està disposat a fer-se una analítica en directe per demostrar que ja no pren drogues.

Rivera i Irene Rosales demanen ajuda a un terapeuta

Rivera ha fet un pas cap endavant per anul·lar els rumors que circulen sobre el seu personatge públic. Ha parlat amb Hernández per desmentir que ha tingut una recaiguda, tot i això, el periodista Gustavo González no confia en la seva paraula.

El paparazzi té dades suficients per afirmar que Irene Rosales i el seu marit han demanat ajuda a un terapeuta expert en desintoxicació. Seguint aquesta informació, els metges han recomanat al DJ que ingressi en un centre per complir amb un bon tractament.

La batalla dels Pantoja podria ser el detonant perquè faci un pas enrere, per això és important que s'allunyi de la polèmica. El fill de Paquirri va confessar en una ocasió que més d'una vegada havia tingut la temptació de consumir per evadir-se.

Isabel es manté ferma i es nega a apropar-se al seu petitó per tot el mal que està fent dins de Cantora. L'artista li ha donat l'esquena per centrar-se en les úniques persones que sempre han estat fidels: la seva mare i el seu germà.

L'extertuliana d'Emma García s'està encarregant de la recuperació de la seva parella, tot i que ha demanat reforços. Un dels seus familiars ha parlat amb Gustavo González per assegurar que el matrimoni s'ha posat en mans de professionals.

El periodista ha revelat que el DJ podria ingressar a La Garriga, al mateix centre on va estar interna Carmina Ordóñez. El tractament és força car, però tenint en compte el patrimoni que diu tenir, no tindrà problemes per pagar-lo.

La suposada recaiguda arriba en un dels moments més complicats per a la família. La jove d'Isabel nega que estiguin travessant una crisi, encara que sí que reconeix que han hagut de solucionar moltes diferències.

«Hem tingut moltes discussions: he marxat de casa, ha marxat ell, ens hem passat molts dies sense parlar i ningú se n'ha assabentat. Ell em va ser infidel i el vaig perdonar, però no ho faré una altra vegada»..