Rocío Carrasco fumant al carrer

Rocío Carrasco serà jutjada: «Hi ha indicis de criminalitat»

Rocío Carrasco s'enfronta a un dels processos judicials més delicats

Rocío Carrasco no sembla tenir a la justícia de la seva part. Si fa uns dies coneixíem com perdia davant la dona del seu exmarit en els tribunals, ara se li acosta un altre problema.

Són molts els fronts judicials que té oberts la filla de 'la més gran', però n'hi ha un que crida especialment l'atenció. Aquest es tracta de la denúncia que l'exguàrdia civil li va interposar per impagament de la pensió alimentària del seu fill, David Flores.

Fa unes quantes setmanes, el fill de Rocío Carrasco va declarar contra la seva mare i aquesta es va acollir al seu dret de no fer-ho. Per tant, el cas va quedar pendent i ara s'ha conegut una última hora que posa a Rocío en una situació complicada.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La notícia saltava a 'El programa del verano', de la mà de Marta Riesco qui informava sobre els problemes judicials que se li acosten. La jutge segueix endavant amb la demanda contra la nova col·laboradora de 'Sálvame' en veure «indicis de criminalitat».

Rocío Carrasco serà jutjada per impagament de la pensió del seu fill

En plena voràgine pel documental i la victòria d'Olga a 'Supervivientes', Rocío no guanya per a disgustos. El procés judicial que manté després de la denúncia per no pagar la pensió del seu fill David, podria portar-li greus problemes.

Almenys és el que es desprèn de l'últim acte que assenyala a la filla de Rocío Jurado. «Hi ha un acte que determina que s'han trobat indicis racionals de criminalitat en la conducta de Rocío», explicava Marta Riesco.

Uns indicis que donen tràmit «per a l'obertura de judici oral contra ella». «És a dir, que haurà de declarar davant del jutge sobre l'impagament», assenyalava la periodista a 'El programa del verano'.

Recollint la informació donada en el programa matinal de Telecinco, el diari 'La Razón' afirma que «en un termini inferior a un any, serà jutjada». Serà la jutgessa en carregada del cas, Verónica Carabantes, la qual la jutjarà en els pròxims mesos.

No obstant això, la filla de la cantant no declararà. I ara es procedirà a enviar els escrits de l'acusació i la defensa al jutjat penal. Arribat el moment, Rocío serà jutjada.

El procés judicial més dolorós per Rocío Carrasco

Dels molts judicis als quals s'ha hagut d'enfrontar la filla de l'artista, aquest ha estat, sens dubte, el més dolorós. Va ser Antonio David l'encarregat de convèncer el seu fill perquè declarés contra la seva mateixa mare.

Una cosa que va provocar un gran patiment en Rocío en veure com David es veia embolicat en judicis per exprés desig del seu pare. L'exguàrdia civil va demandar a la seva exdona per no haver pagat al seu fill els 200 euros mensuals estipulats.

El deute ascendiria a uns 8.000 euros, que va decidir reclamar el passat mes de març, coincidint amb l'estrena del documental. «Està citat per declarar perquè l'ésser ha tornat a fer una altra vegada el que ja va intentar amb Rocío», explicava la mateixa protagonista.

Dies abans de la seva sèrie, la filla de Rocío Jurado acudia a prestar declaració, cosa que el seu fill faria mesos després. «Això va molt més enllà d'una quantia econòmica i s'acabarà sabent que és el que hi ha darrere de tot això», opinava Rocío.

La condemna a la qual s'enfronta la filla de Rocío Jurado

L'objecte de la querella de l'excol·laborador de Telecinco no és cap broma. El Codi Penal recull aquest tipus de delictes com una cosa molt greu. I és que l'impagament d'un dels cònjuges d'abonar la pensió està molt perseguit per la llei.

Tant que, segons s'estipula «serà castigat amb la pena de presó de tres mesos a un any o multa de 6 a 24 mesos». Tot i que es tracta d'un tema molt seriós, Rocío se sent fort i farà tot el possible per guanyar als tribunals.