Primer pla de la cantant María Isabel

María Isabel deixa la música als 26 anys després de confessar que té problemes de salut

María Isabel explica per què s'ha retirat del món de la música tan aviat

María Isabel ha comunicat una trista notícia als seus seguidors. La jove cantant, que es va fer famosa fa 17 anys per participar al programa 'Eurojunior', deixa els escenaris de manera provisional.

La de Huelva es retira del món de la música i deixarà un buit notable entre els que l'apreciaven des que era molt petita. L'artista, que es va endur la victòria d'Eurovisió Júnior el 2004, ho ha anunciat mitjançant les xarxes socials.

La jove ha decidit fer saber als seus fans aquesta notícia inesperada a través d'un llarg text que ha publicat a Instagram. En aquest comunicat, María Isabel revela els motius que l'han portat a prendre aquesta dràstica decisió que canviarà la seva vida.

«Me'n vaig, me'n vaig de la música, me'n vaig de tot això que tant he estimat», comença dient la de Huelva en una publicació molt sincera. Per a ella, seguir en la indústria és «molt complicat. És dur i em fa ràbia, mai he deixat de lluitar», confessa obertament.

Els motius reals de la retirada de María Isabel

Al seu escrit de comiat, María Isabel apunta que, a causa d'«altres assumptes», deixarà de fer el que més li agrada. «M'agafo un temps per a pensar, meditar i saber el camí que he de seguir», afirma l'andalusa.

Pel que sembla, només és una parada en la seva carrera artística, ja que no tanca les portes a tornar a cantar en un futur. «Podria dir que tornaré... però això només passarà si acabo d'entendre el funcionament d'això», explica.

Al seu torn, la cantant també confessa que pateix ansietat: «És complicat lidiar amb això diàriament, i més en aquest món. Us ho explicaré amb més deteniment... però ara, amb llàgrimes als ulls, només em queda dir-vos gràcies», exposa l'artista.

Així mateix, María Isabel envia un agraïment sincer a molta gent important per a ella.«Gràcies, gràcies a totes les persones que no m'han deixat sola en aquest camí des de fa 17 anys fins avui! Em sento afortunada per totes les benediccions que Déu m'ha donat i em segueix donant», assegura.

«Sou els millors seguidors que he pogut tenir des de petita, sempre m'heu enlairat. I això és el més increïble que li pot passar a una persona que sempre ha lluitat pels seus somnis: que se't valori i se't reconegui», diu María Isabel.

L'artista explica que durant els propers mesos es dedicarà a «pensar i treballar de valent. Que Déu decideixi el camí». Així finalitza la carta de comiat, que anava destinada als seus més de 217.000 seguidors.

María Isabel va saltar a la fama amb 'Antes muerta que sencilla'

Nascuda a Ayamonte (Huelva) l'any 1995, la jove va saltar a la fama amb només 9 anys quan va guanyar el festival d'Eurovisió Júnior amb la cançó 'Antes muerta que sencilla', que es va incloure al seu primer àlbum, 'No me toques las palmas que me conozco'.

El 2016 va tornar a l'escena musical amb la intenció de representar Espanya en la versió adulta del concurs. Va ser una de les candidates de 'Objetivo Eurovisión' amb la cançó  'La vida solo es una', tot i que l'escollida per anar a Suècia va ser Barei. Ja el 2020, María Isabel va fer el salt com a concursant de 'Tu cara me suena' i va quedar en sisena posició.