Olga Moreno en un moment del programa especial 'Ahora, Olga'

Primera victòria d'Olga Moreno després d'emetre's el seu programa a Telecinco

Moreno ha tingut més èxit que Carrasco

Olga Moreno ha decidit rentar la imatge que el públic té d'Antonio David Flores d'una forma molt especial. Rocío Carrasco l'ha acusat de cometre delictes greus, però la guanyadora de 'Supervivientes' ha aconseguit que els espectadors comencin qüestionar el famós documental.

Moreno defensa que el seu marit mai s'ha comportat com la gent pensa i que ella no té res a veure en la mala relació de Rociíto amb els seus fills. «L'únic que he fet ha estat estimar-los i ho tornaria a fer», va declarar molt orgullosa en el seu programa especial.

'Ahora, Olga' ha registrat una dada d'audiència històrica en la cadena, ja que ha reunit més de dos milions d'espectadors davant la televisió. El primer mèrit de la malaguenya és haver superat a Rocío Carrasco perquè ella no té tant èxit en la secció que protagonitza a 'Sálvame'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La filla de 'la més gran' va començar el seu camí a Telecinco sent una reina de la televisió, però la seva repercussió ha anat perdent pes amb el temps. 'Contar la verdad para seguir viva' cada vegada va tenir menys audiència i les seves intervencions al programa de Jorge Javier han tingut la mateixa sort.

Olga Moreno està a punt de rematar la seva venjança, ja que no seria d'estranyar que signés un contracte amb alguna revista. 'Lecturas' ha estat bastant dura amb ella durant la seva estada a Hondures, així que és probable que vengui una exclusiva per 'Semana' o 'Diez Minutos'.

Antonio David Flores té una gran experiència en la premsa del cor, de manera que aconsellarà a la seva dona millor que ningú. Segons els experts, la primera entrevista d'Olga després de 'Supervivientes' podria estar valorada en 40.000 euros.

La família Flores necessita diners més que mai, ja que tenen pendent diversos problemes judicials bastant greus. L'exguàrdia civil està fora de joc, així que tots els ingressos depenen del talent de l'empresària.

Olga ha derrotat a Rociíto amb un únic cop. En un sol programa ha desmuntat gran part del documental que va situar al seu marit en el centre de totes les mirades.

Olga Moreno demostra que és innocent

Rocío Carrasco assegura que la madrastra dels seus petits ha actuat amb mala intenció, perquè el seu únic objectiu era lucrar-se del drama. Segons explica, va ajudar Antonio David a convertir la seva vida en un infern per a generar continguts en els platós de televisió.

Moreno ha convençut el públic que ella no té res a veure amb els problemes entre Rociíto i el senyor Flores. Així que el públic confia en la seva paraula, encara que hi ha gent que ha identificat diverses contradiccions en el seu discurs.

Els espectadors, especialment els que donen suport a Carrasco, creuen impossible algunes de les coses que la malaguenya va explicar en el seu programa. Per exemple, garanteix que mai ha parlat malament de Rocío, una cosa completament incomprensible tenint en compte la situació.

La reina del feminisme va acusar el seu exmarit i a la guanyadora del 'reality' de convèncer David Flores perquè no fos al seu casament. Segons les últimes informacions, aquesta notícia no és certa: va ser el nen qui es va negar a anar a l'esdeveniment.

La dona d'Antonio David ha revelat que l'hereva de la Jurado no va convidar a Rocío Flores, motiu pel qual el seu fill petit no va voler anar. A més, el va convidar d'una manera bastant freda: per burofax.

L'audiència de Telecinco sembla haver-se posicionat al costat d'Olga, encara que cap regnat és etern i la seva íntima enemiga podria estar preparant la seva venjança. Però de moment, no ha reaparegut en televisió perquè està de vacances amb Fidel Albiac.

Hi ha qui considera que podria tenir por que la seva rival destrueixi tot el que ha aconseguit en els mesos que ha durat el documental. Tanmateix, la veritat és que les dues han de moure fitxa com més aviat, ja que els periodistes estan començant a qüestionar les dues versions.