Imatge d'Anne Igartiburu somrient i mirant a càmera

Anne Igartiburu: destapen el seu estat real després de perdre les Campanades

Anne Igartiburu s'ha quedat fora de les campanades de TVE

Després de 17 anys sent la presentadora estrella de les Campanades de TVE, Anne Igartiburu no estarà al capdavant aquest 2022. La presentadora ha estat durant anys el rostre més emblemàtic per acomiadar l'any, no obstant la biscaïna té posats els ulls en altres horitzons.

En els darrers temps, la presentadora ha estat buscant nous reptes a la petita pantalla, i tot apunta que Anne es troba en un moment d'innovar a nivell professional. La presentadora està a punt de començar els seus nous projectes i el més sorprenent és que són fora de TVE.

Anne Igartiburu, fora de les Campanades

Hi ha algunes cares a la televisió que, sens dubte, ja forma part de l'imaginari col·lectiu de tota una societat. I Anne Igartiburu n'és un. La presentadora porta tota una vida dedicada als mitjans de comunicació i la televisió ha estat el seu trampolí a la fama.

Durant anys, ella ha estat l'encarregada d'acomiadar l'any a Televisió Espanyola i tot apuntava que aquest any, com és costum, tornaria a passar. Tot i això, saltaven totes les alarmes quan es va confirmar que Anne estava fora de la selecció de presentadors per a aquest any.

Primer pla d'Anne Igartiburu
La presentadora podria tenir nous objectius al cap | GTRES

Des d'aquell moment, totes les especulacions possibles van començar a sorgir i molts es van preguntar perquè Anne s'hauria quedat fora. La veritat és que la presentadora s'ha anat desvinculant a poc a poc de la televisió pública.

Després de la cancel·lació del mític programa Corazón, van ser molts els que assenyalaven que Anne podria estar temptejant amb altres cadenes, i així ha estat. La presentadora ja té sobre la taula importants projectes fora de TVE, i alguns són molt sucosos.

Però, com s'haurà pres Anne aquesta decisió?, això és el que molts es pregunten. I sembla que els darrers moviments de la presentadora són molt aclaridors.

Sembla que Anne està totalment oberta a nous reptes professionals. Fa uns dies el streamer Ibai Llanos anunciava que aquest any tornaria a retransmetre les Campanades amb Ramón García. I un usuari d'Internet no va dubtar a deixar-li caure que hauria de contactar amb Anne Igartiburu i ajuntar el mític duet que tants anys han acomiadat l'any.

Després d'això, les xarxes cremaven en veure que la mateixa Anne va donar like al tweet, cosa que molts van veure com tota una declaració d'intencions. Es tornarà a retrobar Anne amb Ramón García?

Anne Igartiburu i els seus nous projectes fora de TVE

No hi ha dubte que Anne està buscant nous reptes i té clar que tot té un final. I això és justament el que sent cap a Televisió Espanyola. Va ser l'any passat quan la presentadora deixava tothom bocabadats amb la seva participació a Mask Singer.

Imatge d'Anne Igartiburu presentant el programa 'Corazón' a TVE.
Anne Igartiburu sorprendrà tothom amb el seu nou projecte a Antena 3 | TVE

La biscaïna es colava a la graella televisiva d'Antena 3. Una cosa que davant dels ulls de molts va ser una mica anecdòtic, però hi havia una mica més al darrere.

«Gràcies per ser aquí i per haver-nos acompanyat tants anys en tants moments que he compartit amb la meva família», va dir Ambrossi després de descobrir-se que Anne estava sota la màscara.

Al cap de pocs mesos, es va anunciar una cosa que ningú podia imaginar. Anne Igartiburu passava a ser una de les concursants estrelles de Tu Cara Me Suena.

La presentadora està disposada a entregar-se completament a l'espectacle i, sobretot, a mostrar aquesta faceta més divertida i propera.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp