Imatge de Carlota Corredera posant a un 'photocall' ben sormient

Carlota Corredera, preocupada, confessa que ell continua assetjant-la

Carlota Corredera continua rebent missatges que li provoquen por

Carlota Corredera travessa una situació molt incòmoda, i per això ha decidit fer-ho públic denunciant-ho davant un micròfon. La presentadora considera que està exposada a incòmodes situacions d'assetjament que pateix a través de les xarxes socials.

Des del 'podcast' de ¡Menudo cuadro!, Carlota ha assegurat sentir-se assetjada. «Tinc companys que diuen que va al sou», va comentar sobre els improperis i insults rebuts. «Bé, al sou va que sàpigues i et consti que la gent té xarxes per fer públic el que opina de la seva feina», afegia.

En concret, Carlota respon a aquells que consideren que treballar als mitjans inclou assumir certs desavantatges, com aquest. Admet que pot o no agradar a l'audiència. Tanmateix, el que no admet és que «que exerceixis violència contra mi perquè soc dona, grossa, gallega, mare o feminista».

Carlota Corredera ha contestat a aquests insults dirigint-se directament a qui l'ataca: «Si no t'agrada la meva feina, fantàstic. Hi ha gent que em diu: 'No et suporto'. Doncs si no li agrado, no em segueixi senyora, jo què li faré».

Carlota Corredera es queda sense programa per baixa audiència

Carlota Corredera va conduir fins fa unes setmanes el programa ¿Quién es mi padre?, un programa en què els convidats afirmaven ser fills no reconeguts de personatges populars. Corredera va tornar a Telecincosis mesos després de deixar de conduir Sálvame. I és que la direcció de l'espai va prendre la decisió de no comptar-hi pel descens d'audiència.

Carlota Corredera al plató de 'Sálvame'
Carlota Corredera va tornar després de deixar Sálvame | Telecinco

Cinc setmanes va durar l'últim programa de la presentadora a la cadena privada, les baixes dades d'audiència van forçar Telecincoa cancel·lar el programa. Carlota no va tenir l'oportunitat d'acomiadar-se en directe i ho va fer a través de les xarxes socials. «Ha estat un regal professional enorme donar la cara pel treball impecable de l'equip, tant de bo tornar a coincidir molt aviat amb tots i totes», escrivia.

Carlota es posiciona al bàndol de Rocío Carrasco

A tot això cal sumar-hi les conseqüències de posicionar-se en el duel mediàtic protagonitzat per Rocío Carrasco-Antonio David Flores. Carlota va conduir Rocío, contar la verdad para seguir viva. A més, reconeix haver-s'hi implicat molt i va donar la cara per ella i per les dones víctimes de violència masclista.

Arran d'això, la filla de Rocío Jurado es va pronunciar sobre el suport rebut: «Una figura imprescindible dins del programa i de la meva vida ha estat Carlota Corredera», va assegurar la filla de Rocío Jurado. Carlota va contestar a través de Twitter: «Gràcies a Rocío per les seves paraules tan boniques i emocionants».

D'aquesta implicació van sorgir efectes secundaris; «El preu que he pagat és un preu molt alt, però avui us dic que ho tornaria a fer». Tot i això, Carlota Corredera està orgullosa del treball realitzat i de Rocío per explicar-ho tot, ja que «la catifa de merda que ha aixecat és molt 'heavy'».

Aquells que defensen Antonio David, la coneguda com a 'marea blava', busquen boicotejar Sálvame i la resta de programes del seu voltant. El detonant va ser la decisió de Telecincode prescindir d'Antonio David Flores per les acusacions de maltractament que Rocío Carrasco va fer a la docu-sèrie.

Carlota Corredera envia un missatge als qui l'assetgen

Aquesta decisió va provocar una fractura a l'audiència. D'una banda, la 'marea fúcsia', a favor de Rocío Carrasco i la decisió de Telecinco, de l'altra, la 'marea blava', a favor d'Antonio David i contrària a Mediaset. Els que simpatitzen amb els Flores busquen enderrocar els programes de la productora La Fábrica de la Tele i ho han fet notar a les dades d'espectadors.

Fotomuntatge dels rostres d'Antonio David i Carlota Corredera
Carlota Corredera al punt de mira dels que donen suport a Antonio David Flores | Catalunya Diari

Això s'ha traduït en una caiguda en les audiències de què Corredera va sortir malparada. El programa estrella de Telecincoha perdut el lideratge a favor de Tierra amarga, la telenovel·la turca d'Antena 3 que ara lidera la sobretaula.

Sens dubte, l'exposició i el posicionament mediàtic fan que el preu que ha de pagar Carlota Corredera sigui molt elevat. Una situació incòmoda que no dubta a denunciar: «No ens callareu». Aquesta és la seva resposta més clara.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp