Letícia amb unes arracades de la reina Sofia

Letícia preocupada pel seu últim problema: ho torna a fer i hi haurà conseqüències

Letícia està pendent pel que pot passar

Si algú és una persona previsora aquesta és Letícia. Sap que últimament les aigües estan molt caldejades amb els seus nebots i entre els seus cunyats i prefereix prevenir que després lamentar atès que no vol que res transcendeixi la corona.

Ara hi ha diversos fronts oberts. Després que es parlés llarg i estès sobre possibles amors de la princesa Elionor, va arribar el torn de la infanta Sofia que resulta que és la veritable fan de Gavi. Victoria Federica també ha acaparat titulars les últimes setmanes a l'abandonar la llar familiar i anar a Zarzuela amb la seva àvia la reina emèrita.

Victòria Federica presentant el McHappy Day
Victoria Federica opta per centrar-se en la seva carrera d'influencer malgrat les reticències de la mare | GTRES

Però no són només els nebots de Letícia o les seves filles de què parla la premsa. Sinó que Iñaki Urdangarín i la infanta Cristina tornen a estar enfrontats als jutjats pel cas Noós de nou. Elena de Borbó tampoc no es queda lluny amb totes les discussions que ha tingut amb la seva filla a causa de la seva decisió d'abandonar la carrera universitària i centrar-se a ser influencer.

Com podeu veure, no són pocs els assumptes que assolen aquests dies a la casa reial i que Letícia Ortiz té por que acabin afectant la corona. Però hi ha un assumpte que el preocupa encara més i que té a veure amb el nebot Froilà.

Letícia, preocupada pel que pugui arribar a fer ell

Fa uns anys que Froilà no parava d'acaparar titulars. La raó era simple, les seves festes li acaben passant factura i la premsa el descobria. La infanta Elena no va fer entrar en raó al seu fill, va decidir enviar-lo a estudiar als Estats Units on ha estat una temporada.

Una temporada en què ha estat una mica desaparegut. Tant que es va arribar a creure que encara vivia a l'estranger. Tot i això, Froilà ha tornat i amb ell, les seves mítiques festes.

Primer pla de la infanta Elena
Letícia Ortiz empatitza amb la cunyada Elena de Borbó i amb tot el que està passant amb els seus fills | GTRES

Ja va transcendir fa pocs mesos que Felip va haver de trucar a la seva germana per demanar-li que controlés el seu fill després d'una sortida nocturna. Doncs el rei també tenia por que Froilà tornés a recuperar la seva antiga faceta.

Ara és Letícia la que sap que el jove ho ha tornat a fer. La veritat és que la infanta Elena no té gaire suport tampoc amb el seu exmarit i pare dels seus fills, Jaime de Marichalar. Doncs mentre Elena renegava de la carrera d'influencer de Victoria Federica, el pare l'acompanyava a passarel·les i l'animava a continuar.

I enmig d'aquesta polèmica en què Victoria Federica se n'ha anat a viure amb la seva àvia després de les contínues discussions amb la seva mare, pren rellevància Froilà. L'adolescent s'ha tornat a anar de festa i la premsa l'ha agafat una vegada més.

Letícia Ortiz és conscient que el seu nebot surt molt de festa

Letícia i Froilán
Letícia està preocupada pel que el seu nebot pugui arribar a fer en una nit de festa | Catalunya Diari

Lluny del que fan les filles de Letícia, cosines de Froilà, el jove ha optat per continuar sortint de festa. Aquella nit, l'adolescent va sortir amb els seus amics a un conegut local madrileny on predominen les actuacions flamenques.

Ho feia vestit amb una dessuadora i una gorra, potser per passar desapercebut, però, no ho va aconseguir. I encara que sembla que no ha transcendit res més d'aquesta festa i que, per tant, va ser tranquil·la, Letícia no pot evitar estar preocupada.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp