Fotomuntatge d'Anne Igartiburu i la seva filla Noa

Anne Igartiburu ja no pot amagar l'altre secret de la seva filla Noa

Anne Igartiburu comprova les seves qualitats al món de l'art

Anne Igartiburu ja no pot amagar el misteri que amaga la seva filla gran. Noa, que té 21 anys, va arribar a Espanya quan amb prou feines en tenia tres. En aquell moment, la presentadora sortia amb Igor Yebra i van optar per l'adopció per ampliar la família.

Durant un parell d'anys van arribar a conviure tots tres junts i la posterior separació no va provocar que, en cap moment, es descuidés el vincle amb la menor. D'això ja n'ha passat molt de temps.

Imatge d'Anne Igartiburu amb la seva filla Noa passejant pel carrer
Anne Igartiburu amb la seva filla gran | GTRES

La filla d'Anne ja és una noia de vint anys que té les idees molt clares i sap per on vol orientar el seu futur professional. Té un gran talent per la pintura i per les Belles Arts. Fins ara ho havia mantingut en secret per al públic, però ara ja pot gaudir tothom de les seves qualitats amb el pinzell.

La jove tenia un perfil anònim a les xarxes socials que es va encarregar de descobrir El Español. Hi publicava els seus treballs sense que ningú la identifiqués ni la vinculés amb la presentadora. Tot i això, asseguren que «ha perdut la por» a ser reconeguda com la filla d'Anne Igartiburu.

Ha fet un pas endavant i va optar per deixar a la biografia del seu compte personal d'Instagram l'enllaç al seu perfil artístic, cosa que és totalment nova i que segurament comptarà amb el suport d'Anne Igartiburu.

Va començar a publicar les seves creacions a aquesta xarxa social al començament de la pandèmia, l'abril del 2020. En cap moment es va revelar la seva identitat i tractava d'acostar la seva obra als interessats en aquest art. Com si fos una galeria, utilitzava aquesta plataforma per fer-se conèixer.

Anne Igartiburu està molt orgullosa dels dots artístics de la seva filla. Els que s'acostin al seu perfil podran comprovar els treballs amb carbonets, pintures acríliques, aquarel·les en llenços o retoladors. Té molt de talent i això ningú no ho pot posar en dubte.

És possible que animada per la gent del seu entorn, la noia hagi decidit reforçar la seva presència en aquestes plataformes. Per això ha compartit a les seves stories diverses imatges del procés de creació d'algunes de les seves obres.

Va arribar a la vida d'Anne Igartiburu i d'Igor Yebra en un moment àlgid de la seva relació. Tots dos estaven interessats a tenir nens i es van decantar per la via de l'adopció. Era un desig que feia molt de temps que tenia.

Tot això va passar el 2001, però no va ser fins tres anys més tard quan arribaria al domicili familiar la petita. Ho va fer procedent de l'Índia. Aquest 2004 va ser molt especial per a la parella, ja que a més a més de convertir-se en pares també van passar per l'altar.

Anne Igartiburu va revelar detalls de l'adopció

Passats uns anys, Anne Igartiburu va decidir adoptar una altra nena que era natural del Vietnam. En una entrevista que va fer fa temps va admetre que el procés d'adopció l'havia fet en solitari.

«Adoptar com a mare soltera és una aventura, i més a països com l'Índia o el Vietnam, on la llei canvia tota l'estona. Que una dona estigui sola en aquests països és dur», explicava la presentadora.

Captura de l'instagram de Noa
Anne Igartiburu està orgullosa dels seus fills | INSTAGRAM

El 2016, arribaria al món el seu primer fill biològic, Nicolás. Va ser fruit de la relació que va mantenir amb Pablo Heras-Casado. Aquest matrimoni s'acabaria trencant el febrer de l'any passat.

A Anne se la considera tota una gran mare. Fa de tot pels seus fills. En el cas de la primera filla, segur que l'ha animat perquè orientés la seva carrera cap al món de la pintura.