Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Marta Riesco traeix la seva cap, Ana Rosa, en el pitjor moment

La reportera ha estat la gran absent en una reunió molt especial

Ana Rosa Quintana ha reaparegut molt canviada, amb un impressionant nou look, i ho ha fet durant una reunió molt especial.

La presentadora s'ha reunit amb tots els companys d'El Programa de Ana Rosa, que tenien molt a celebrar.

«Per a tots els que formem part d'aquest equip i d'aquesta família, ha estat un cap de setmana molt especial... dissabte vam compartir el dia amb Ana Rosa, que va reaparèixer així de majestuosa i imponent a la festa de la nostra productora», confessava Patricia Pardo emocionada.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana ha reaparegut canviada i més guapa que mai. | Europa Press
 

«Va ser un exemple per a tots, ens va contagiar les seves ganes, el seu esperit positiu i la seva energia».

«Va ser una alegria per a tots els que no l'havien vist aquests mesos, va ser emocionant veure-la feliç, quin retrobament tan meravellós... està guapíssima després d'un procés tan dur, quina figura que té aquesta senyora», afegia Ana Terradillos.

«Està sent un procés molt dur, però sabem que la seva tornada cada vegada està més a prop», confirmava l'equip de la reina dels matins.

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb els seus companys de productora.
Ana Rosa Quintana, acompanyada dels seus companys i amics. | GTRES
 

I és Joaquín Prat ja deixava caure que la tornada d'Ana Rosa a la televisió es podria produir abans del que s'esperava. «Podem dir que al setembre Ana Rosa ja serà aquí».

Del que sens dubte, és que la presentadora té moltes ganes i il·lusió per poder reprendre la seva feina.

I a la festa que celebraven el cap de setmana passat, agafava el micròfon per dirigir als seus companys un discurs molt significatiu.

«He vist una imatge que representa molt el que és el programa, és Óscar en una publicitat i jo amb les mans a la cintura...», comentava. «Doncs Óscar, ja soc aquí!», anunciava feliç i emocionada.

Marta Riesco, la gran absent el dia més important per a Ana Rosa Quintana

No obstant això, en aquesta reunió tan especial es va fer molt notable una gran absència, la de Marta Riesco. Un fet que ha fet saltar totes les alarmes.

Tot i això, era la mateixa reportera la que explicava els motius pels quals no ha pogut acompanyar la seva cap en un dia tan important per a ella. «Fa dos o tres dies no em trobava gaire bé, he estat una mica malalta», confessava als seus seguidors.

«Ja em trobo molt millor», explicava respecte al motiu que l'ha portat a perdre's la festa d'Unicorn Content. «Per descomptat que em van convidar, m'ha fet molta enveja veure els meus companys. Però bé, a la següent espero no faltar perquè és molt dur veure-ho tot des d'Instagram», aclaria.

Muntatge amb fotos d'Ana Rosa i Marta Riesco.
Ana Rosa Quintana ha al·lucinat amb els escàndols de Marta Riesco. | Instagram-GTRES
 

Després dels nombrosos escàndols que ha protagonitzat, Riesco no quedava en gaire bon lloc, i sembla que des de la productora decidien apartar-la a un segon pla. Així i tot, continua anant a la feina i sembla que gaudeix d'aquesta nova etapa en què no pateix tant d'assetjament mediàtic.

Del que no hi ha cap mena de dubte, és que tots tenen moltes ganes que Ana Rosa torni a posar-se al capdavant del seu programa. «Aquesta tardor serà calenteta i jo hi vull estar», prometia la presentadora.

«Crec que això ja ho hem superat, ja ho veurem», deia sobre la seva malaltia. I ella mateixa es lamentava per la quantitat de coses que s'ha estat perdent.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta Riesco i Antonio David ja no amaguen el seu amor. | Europa Press
 

«Després de 4 mesos de tractament estic molt bé, en aquest moment una mica molesta per tot el que m'estic perdent al programa. Treballant amb la paciència i agraïda per tant afecte», apuntava.

«Estic aprenent tantes coses... He dit hola a les verdures i fruites, a allò que és natural i ecològic, adeu al sucre, tot allò que és processat, els greixos, l'alcohol i tot el que ja sabem i no fem. Alimentar-se bé i fer exercici funciona», reconeixia.