Primer pla de María José Campanario

María José Campanario confirma que ja no viuen junts i que és fora d'Espanya

Campanario ja no amaga que ha marxat durant els últims dies

María José Campanario segueix en un núvol després de tenir el seu petit Hugo fa només unes setmanes. El naixement del seu tercer fill amb Jesulín de Ubrique ha fet que María José sigui més feliç que mai. Ella no desitja res més que tenir cura del seu fill i consentir-lo tant com pugui.

María José Campanario viu un temps de bonança, i això tot i ser criticada després del naixement del seu petit. Tot va ser a causa de l'hermetisme que van establir tant ella com Jesulín en tot allò que tenia relació amb el part. Però Campanario ho té clar, i no vol perdre ni un minut del seu temps responent als seus haters.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín de Ubrique i María José Campanario han vist com la seva filla se n'ha anat. | Europa Press

Això sí, fins ara, que ja han passat uns quants dies, no hem pogut veure el nen. Ni a les xarxes socials, ni a la televisió ni a través de les revistes del cor.

María José Campanario confirma que se n'ha anat de casa

Tot apunta que aviat, María José Campanario i Jesulín presentaran el nen en societat en una exclusiva que segurament provocarà molt de rebombori. Mentrestant, Campanario ha vist com una de les seves filles, Julia Janeiro, ha volgut desconnectar de tot. La jove ha cregut convenient agafar un avió per viatjar amb la seva parella a un lloc idíl·lic del Mediterrani.

Tommy Rossi, que actualment juga al Getafe B, s'ha desplaçat amb Julia Janeiro fins a Venècia per gaudir d'uns quants dies a la ciutat de les màscares.

Julia Janeiro
La primogènita de María José Campanario, que a la imatge està veient com la seva parella juga a futbol, se n'ha anat a Itàlia amb ell. | GTRES

La veritat és que Juls i Tommy no s'han privat de res durant aquests dies. Han passejat amb góndola, on, degustant la deliciosa gastronomia italiana, s'han perdut per molts dels petits carrers que conformen aquesta ciutat sobre el mar.

La filla de Campanario decideix anar-se'n a Itàlia amb la seva parella

Gràcies a les instantànies i stories que ha publicat Juls a les seves xarxes socials, podem veure la jove influencer posar en un dels taxis aquàtics que caracteritzen la ciutat italiana.

En aquesta foto, apareix la jove amb un missatge que clarifica com d'enamorada ha quedat de Venècia aquests dies de festa amb la seva parella.

Julia Janeiro
A Julia Janeiro ja fa temps que li encanta la seva faceta d'influencer. | GTRES

«Venècia s'ha quedat al meu cor», deia el missatge de Juls. En aquesta imatge, la filla de Jesulín i María José Campanario lluïa un elegant vestit vermell amb una bossa de color pàl·lid que ha provocat centenars de reaccions entre els seus seguidors. Això sí, totes van ser positives i van lloar la bellesa de la familiar d'Andrea Janeiro.

María José Campanario assisteix a la inesperada marxa de la filla

I és que Juls Janeiro és tota una influencer i així ho testifiquen els seus més de 236.000 seguidors que segueixen les seves aventures a les xarxes des que va fer els 18 anys.

Julia Janeiro i Tommy Rossi
Julia Janeiro i Tommy Rossi fan vida de parella. | EUROPA PRESS

María José Campanario i Jesulín ja són conscients de la notorietat que té la filla entre els més joves. Saben que segons passen els anys, el seu perfil es va polint cada dia més i es va convertint en una de les noies més influents dels darrers temps.

Julia Janeiro està pletòrica després de veure néixer el seu germà. I després d'uns dies molt moguts pel naixement del nen,  s'ha ben merescut aquestes vacances amb el seu xicot.

No és estrany que durant aquest viatge a Itàlia, Tommy Rossi hagi presentat la seva família a la jove influencer. La veritat és que ella està desitjant conèixer en profunditat els més propers del futbolista del Getafe.